Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κοντά στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης 

Λαμπάδες και τσουρέκια σε όλα τα μέλη προσφέρει ο Δήμος Πειραιά  στις καθιερωμένες πασχαλινές εκδηλώσεις

moralis-sta-kentra-agaphsΘερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη τα «μεγάλα παιδιά» της πόλης μας, κατά  τη σημερινή του επίσκεψη στα Δ1 και Δ2 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, όπως και προχθές στο Β2 με αφορμή τις πασχαλινές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, αυτές τις ημέρες, ο Δήμος Πειραιά στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Δήμος Πειραιά στις καθιερωμένες εκδηλώσεις προσφέρει σε όλα τα μέλη λαμπάδες και τσουρέκια, με στόχο να προσφέρει  χαμόγελα και να βάλει στο κλίμα των ημερών τα μέλη του.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα που ο κ. Μώραλης βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που εκπροσωπούν επάξια την τρίτη ηλικία, καθώς βρέθηκε πρόσφατα μαζί τους στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, όπως  και  στην μεγάλη ετήσια γιορτή που διοργανώνει  ο δήμος σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό τα τελευταία οκτώ  χρόνια  στο Σ.Ε.Φ.

Την αρχή στις πασχαλινές γιορτές έκαναν  τα Α1 και Α2 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, ακολούθησαν τα Β1 και Β2, στη συνέχεια τα Γ1 και Γ2, σήμερα τα Δ1 και Δ2, με τις γιορτές να ολοκληρώνονται  αύριο, Παρασκευή 7 Απριλίου στα Ε1, Ε2 και Ε3 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

katsafadosΣτις σημερινές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν  επίσης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Βουλευτής κ. Νίκος Μανωλάκος, ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Νίκος Βλαχάκος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή Μπουρδάκου, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.ά.

 

 

bourdakou

charvalakou-karydis

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

moralis-melh-kentrwn«Σήμερα πέρασα ένα όμορφο πρωινό στις γεμάτες χαμόγελα αίθουσες των Δ1 και Δ2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, όπως και στο Β2 και θέλω να ευχαριστήσω τα «μεγάλα παιδιά» της πόλης μας για τη θερμή  υποδοχή και την εκτίμηση που νιώθω πως έχουν στο πρόσωπό μου και που προφανώς  είναι αμοιβαία. Η σχέση που έχουμε «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια με γεμίζει χαρά, καθώς είναι μια σχέση αλληλοσεβασμού με ιδιαίτερη αξία για μένα.

 

 

tsourekia-lampadesΚάθε χρόνο αυτές τις ημέρες διοργανώνουμε εκδηλώσεις και στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, προσφέρουμε σε όλα τα μέλη τσουρέκια και λαμπάδες, συζητάμε, ανταλλάζουμε ευχές. Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία, η οποία έχει δουλέψει, έχει μοχθήσει και έχει στηρίξει ουσιαστικά τη χώρα μας. Επιθυμία μας είναι να είμαστε έμπρακτα κοντά τους 365 ημέρες τον χρόνο, με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με τις εκδρομές μας, με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις, με στόχο να τους προσφέρουμε στιγμές χαράς και πολλά χαμόγελα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εργαζόμενες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να λειτουργούν εύρυθμα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους με υγεία».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button