Δελτία τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην ΕλλάδαΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα κ. Bebeb Abdul Kurnia Nugraha Djundjunan και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού  και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη.

 


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα«Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε, μαζί με την Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα. Η Ινδονησία είναι ένα πολύ μεγάλο κράτος σε πληθυσμό, με πάνω από 280 εκατομμύρια κατοίκους. Συζητήσαμε ενδεχόμενες  συνεργασίες  στις οποίες μπορούμε να συνδέσουμε τα επιμελητήρια της πόλης μας, όπως το Ναυτικό Επιμελητήριο και το Εμπορικό Επιμελητήριο και πιθανές συνέργειες σε τομείς όπως ο πολιτισμός και ο αθλητισμός. Επιπλέον αναφερθήκαμε σε εκδηλώσεις στις οποίες επιθυμούμε να συμμετέχει και η Ινδονησία, όπως είναι το Γαστρονομικό Φεστιβάλ, στο οποίο πέρυσι συμμετείχαν τρεις πρεσβείες, η κινεζική, η ιταλική και η ινδική. Ήταν μία  ενδιαφέρουσα συνάντηση, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και των σχέσεων που δημιουργεί η πόλη του Πειραιά με άλλα μεγάλα κράτη και πόλεις».

 

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρέσβης της Ινδονησίας στην Ελλάδα κ. Bebeb Abdul Kurnia Nugraha Djundjunan, αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button