Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε αποκριάτικες  εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε αποκριάτικες  εκδηλώσεις  των Κέντρων Αγάπης και ΑλληλεγγύηςΜε  τραγούδια, μουσικές και πολύ κέφι πραγματοποιούνται οι αποκριάτικες  εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή Μπουρδάκου, έδωσαν το «παρών» σε αποκριάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, συνομίλησαν και  διασκέδασαν με τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε αποκριάτικες  εκδηλώσεις  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας. Πάντα περνάμε καλά όταν βρισκόμαστε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους ευχαριστώ θερμά για τα καλά τους λόγια και την αγάπη που μου δείχνουν, ακόμα κι όταν μου λένε τα παράπονά τους ή ζητούν το κάτι παραπάνω από εμάς. Μετά από μια κοπιαστική ζωή είναι σημαντικό  να περνούν όσο καλύτερα μπορούν και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Δήμος Πειραιά συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. Νιώθω υπερήφανος για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά, καθώς υλοποιούνται ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις, τα μέλη κάνουν εξετάσεις προληπτικής Ιατρικής, διοργανώνουμε προγράμματα χορού, γυμναστικής, εκδρομές. Είμαστε δίπλα στα μέλη των Κέντρων Αγάπης Αλληλεγγύης και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα και δράσεις στο μέλλον».

Η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή Μπουρδάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε αποκριάτικες  εκδηλώσεις  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης«Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε με τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης. Βλέπουμε πόσο ανάγκη έχουν αυτές τις εκδηλώσεις, ειδικά μετά την τριετή αναστολή  λειτουργίας των ΚΑΠΗ, λόγω της πανδημίας. Είμαστε πάντα δίπλα τους και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους, οι οποίες αποτελούν και για τον δήμαρχο και για εμάς ως Διεύθυνση, προτεραιότητα».

 

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής κ. Νίκος Μανωλάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Παναγιώτης Ρέππας, κ.α.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button