Δελτία τύπου

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σε υπό εξέλιξη έργα στις Δ’ και Ε’ Δημοτικές Κοινότητες

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σε υπό εξέλιξη έργα  στις Δ’ και Ε’ Δημοτικές ΚοινότητεςΑυτοψία σε γειτονιές της Δ΄ και της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας πραγματοποίησε χθες,  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, Δημήτρη Καρύδη, κα Αντωνία Καρακατσάνη και τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιο Πούλο, επιθεώρησε την πλατεία Λεγάκη και την οδό Δωδεκανήσου, όπου εξελίσσονται έργα  ανάπλασης.

Στη συνέχεια,  βρέθηκε στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα στον  μπετόδρομο της οδού Δημητρακοπούλου, ο οποίος ανακατασκευάζεται, στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον δήμο, για την αποκατάσταση  συνολικά 58 μπετόδρομων στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 4.3 εκ. ευρώ.

 

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο κ. Μώραλης ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και συνομίλησε με κατοίκους.

 

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ανέφερε:

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σε υπό εξέλιξη έργα  στις Δ’ και Ε’ Δημοτικές Κοινότητες«Επιθεωρήσαμε υπό εξέλιξη έργα στη Δ΄ και στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Συζητήσαμε με τους κατοίκους, ακούμε τα αιτήματά τους και χαίρομαι που για ακόμη μια φορά διαπιστώνω πως υπάρχει μια ικανοποίηση.

Τα έργα στις γειτονιές του Πειραιά έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς, καθώς βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών και συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα βρίσκονται σε εξέλιξη ή θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα νέες παρεμβάσεις όπως, η δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου 11χ11 στη Θηβών και Φαλήρου για τα σωματεία της περιοχής, νέες ασφαλτοστρώσεις, νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Ερμουπόλεως.

Επιπλέον,  ένα νέο πάρκο ολοκληρώνεται στην Αργυροκάστρου,  το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί και άτομα με αναπηρία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη δημιουργία του καινοτόμου εργαστήριου κυκλικής οικονομίας «Piraeus  Makerspace» στη ΣΚΥΠ, καθώς και η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο του σχολείου, ένα έργο που θα ξεκινήσει τους προσεχείς μήνες.

Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς και όρεξη για δουλειά, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάθε συνοικία της πόλης μας».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button