Δελτία τύπου

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο υπό εξέλιξη έργο για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Καμίνια

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο υπό εξέλιξη έργο για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα ΚαμίνιαΑυτοψία στο υπό εξέλιξη έργο για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Καμίνια, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τον Αντιδήμαρχο Δόµησης & ΓΣΠ και Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ  κ. Δημήτρη Αράπη.

Πρόκειται για έναν νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ερμουπόλεως και Παξών, ο οποίος έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των γονέων της περιοχής για  δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, σε ένα ασφαλές, σύγχρονο  και φιλόξενο περιβάλλον.

Ο κ. Μώραλης ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού κα Παμπίρη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Σχολικών Κτηρίων κ. Δράτσο για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.

Να σημειωθεί ότι, ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός  αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ.  Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο υπό εξέλιξη έργο για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Καμίνια«Επισκέφθηκα σήμερα τα Καμίνια, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες στον χώρο που θα στεγάσει τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό, επί των οδών Ερμουπόλεως και Παξών. Ο σταθμός αυτός θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των γονέων της περιοχής για δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, σε ένα ασφαλές, σύγχρονο  και φιλόξενο περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται σε μια διαδικασία να δημιουργήσει νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Εκτός από αυτόν, επεκτείνουμε με ακόμη έναν όροφο τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην «Κοπή», έχουμε εξασφαλίσει το οικόπεδο Ρουσσουνέλου, επίσης στα Καμίνια, για τη δημιουργία ενός ακόμη νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού και έχουμε ήδη παραδώσει στα παιδιά και τους γονείς τους έναν αξιόλογο σταθμό στο πάρκο Δηλαβέρη.

Υλοποιούμε το πρόγραμμά μας με συνέπεια και σχέδιο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες κάθε γειτονιάς. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε δομές, να δημιουργούμε νέες και χαίρομαι που θα παραδώσουμε στα παιδιά των Καμινίων έναν άρτιο σταθμό, με καλαίσθητους χώρους οι οποίοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διαμονή τους. Οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί προσφέρουν στιγμές χαράς και εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών».

 

Ο Αντιδήμαρχος Δόµησης & ΓΣΠ και Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ  κ. Δημήτρης Αράπης, δήλωσε:

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο υπό εξέλιξη έργο για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Καμίνια«Είναι μια όμορφη μέρα, καθώς ήρθαμε στα Καμίνια να επιθεωρήσουμε τις εργασίες για την ανακατασκευή και επέκταση του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη συμβολή των οδών Ερμουπόλεως και Παξών. Ήταν σε μια επιβαρυμένη κατάσταση το κτήριο και πλέον βρισκόμαστε στη φάση των στατικών ενισχύσεων. Είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για την πορεία των εργασιών, είναι ένα έργο που είχε ανάγκη η περιοχή και ευελπιστούμε να ολοκληρωθούν όσο γίνεται πιο σύντομα οι εργασίες, ώστε να  παραδώσουμε στα παιδιά των Καμινίων έναν νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button