Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης Οικονομικών και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά

Ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης Οικονομικών και  της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ΠειραιάΣτην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Διεύθυνση Οικονομικών και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πειραιά,  παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, της Αντιδημάρχου κυρίας Αθηνάς Γλύκα – Χαρβαλάκου, του Γενικού Γραμματέα κ. Βασίλη Ταταρόπουλου, Διευθυντών, Προϊσταμένων και εργαζομένων της Διεύθυνσης.

Τους παρευρισκόμενους ψυχαγώγησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι από το 2014 έως σήμερα έχουν Ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης Οικονομικών και  της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιάγίνει μεγάλα βήματα προόδου  σε αυτόν τον  ζωτικό τομέα, σημειώνοντας ότι τα οικονομικά έχουν νοικοκυρευτεί, ο Δήμος Πειραιά καταρτίζει άρτιους και σύννομους προϋπολογισμούς και είναι πλέον αξιόπιστος και φερέγγυος στις υποχρεώσεις του. «Πάντα μπορούμε και καλύτερα, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να βλέπουμε τους εργαζόμενους να προσπαθούν για το καλύτερο κι αυτό, σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, γίνεται και είμαστε ικανοποιημένοι. Το πρόσημο είναι θετικό, θα είμαστε κοντά σας και θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την προσπάθειά της, την Αντιδήμαρχο Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, γιατί τα οικονομικά είναι ένας δύσκολος τομέας, είναι η «καρδιά» του Δήμου Πειραιά, καθώς και τον διευθυντή, τους προϊσταμένους και τους εργαζόμενους της διεύθυνσης».

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, μιλώντας στους εργαζόμενους τόνισε: «Σας Ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης Οικονομικών και  της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιάθεωρώ όλους οικογένειά μου, όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε μαζί, εργάζεστε μεθοδικά, όλοι έχετε βάλει ένα λιθαράκι σ΄ αυτή την τεράστια προσπάθεια και ο Δήμος Πειραιά μέρα με τη μέρα αλλάζει προς το καλύτερο. Από το 2014 έως σήμερα, ο Δήμος Πειραιά έχει γίνει φερέγγυος απέναντι σε τρίτους, ξέρει τα έσοδα και τα έξοδά του, καταρτίζει ρεαλιστικούς προϋπολογισμούς, γίνεται πολύ καλή δουλειά στο λογιστήριο και πλέον  τα αποτελέσματα έχουν θετικό πρόσημο. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και θα ζητήσω όλοι,  με την ίδια όρεξη και διάθεση,  να συνεχίσουμε αυτό το οποίο τόσο καλά ξέρουμε και είμαι βέβαιη πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτή τη χρονιά. Η Διεύθυνση Οικονομικών και η Οικονομική Επιτροπή  είναι η «καρδιά», είναι ο πυρήνας του Δήμου. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια,  τον γενικό γραμματέα του δήμου, τον διευθυντή των οικονομικών, τους  προϊσταμένους και τους εργαζόμενους της διεύθυνσης. Καλή χρονιά σε όλους».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button