Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας

Στο  κατάμεστο από κόσμο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η εκδήλωση της κοπής  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

 

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Β΄ Δημοτικής ΚοινότηταςΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η  Β΄  Δημοτική Κοινότητα βρίσκεται  στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες με τη λειτουργία  δύο σταθμών του μετρό, σημειώνοντας ότι ο κεντρικός σταθμός στο Δημοτικό Θέατρο αποτελεί ένα μικρό μουσείο για την πόλη μας, με τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του μετρό. Στη συνέχεια σημείωσε: «Στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα βρίσκονται το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο Πύργος ο οποίος ανακατασκευάζεται, το εμπορικό κέντρο, το Βεάκειο Θέατρο, αναδεικνύοντας τη σημασία της. Πέρα από όλα όσα έχουμε κάνει, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν θετικό πρόσημο, αυτή τη χρονιά θα ρίξουμε «βάρος» σε ασφαλτοστρώσεις και ανακατασκευές πεζοδρομίων. Θα ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα και τη λειτουργικότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων».

Ο Δήμαρχος Πειραιά συνεχάρη τον Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ.  Αλέξανδρο Νανόπουλο για την καλή δουλειά που γίνεται στην Κοινότητα, καθώς επίσης και τους Κοινοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, σημειώνοντας ότι «παρά τις όποιες θεμιτές διαφωνίες,  εργαζόμαστε για το καλό του Πειραιά και το πετυχαίνουμε. Η πόλη μας προοδεύει ημέρα με την ημέρα».

 

Ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, τόνισε: «Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια  για ένα καλύτερο αύριο των δημοτών μας, της Δημοτικής μας Κοινότητας και της πόλης του Πειραιά που συνεχώς αλλάζει. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε, δεν σταματάμε να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κα Άννα Ζαντίδου.

Τους παρευρισκόμενους στην κοπή της πίτας ψυχαγώγησαν η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά  και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

 

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκαν :
Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Β΄ Δημοτικής Κοινότηταςο Υφυπουργός Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα  Δόμνα Μιχαηλίδου,  οι Βουλευτές κ.κ. Γιάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος,  κα Νόνη Δούνια και κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης. 

O Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Β΄ Δημοτικής ΚοινότηταςΟι Αντιδήμαρχοι: κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Δημήτρης Αράπης, Παναγιώτης Ρέππας και οι κυρίες Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και  Κυριακή  Μπουρδάκου.  Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα  Αλεξάνδρα – Γερασιμούλα Τουμαζάτου και  οι κ.κ. Χαρουτιούν Μαρκαριάν και  Γιώργος  Βίτσας.  Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου κ. Ιωσήφ Βουράκης.  Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μιχάλης Αγρανιώτης και Αλέξανδρος Κοττέας.

Ο κ. Σπύρος Σπυρίδων,  Διευθύνων Σύμβουλος στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας  κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος,  οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών  Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δέσποινα Αρβανίτου και  κ. Χρήστος Μακρής αντίστοιχα, Κοινοτικοί  σύμβουλοι  και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button