Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της  κοπής  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Β.Ε.Π.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοινή εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και των παραγωγικών φορέων της πόλης, στο μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  στην εκδήλωση της  κοπής  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Β.Ε.Π.Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως οι παραγωγικοί φορείς στον Πειραιά ενωμένοι μαζί με την κυβέρνηση, την Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο, προχωρούν μπροστά και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να αναβαθμίσουν την αγορά και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

«Σε αυτό το «κομμάτι» και ο Δήμος, από την πλευρά του, συμβάλλει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. Χαίρομαι που στον Πειραιά είμαστε μια οικογένεια και προχωράμε όλοι μαζί για το καλό της πόλης, παραμερίζοντας διαφωνίες. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι κοντά και να στηρίζει τους  παραγωγικούς φορείς της πόλης μας», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  στην εκδήλωση της  κοπής  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Β.Ε.Π.Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν :
οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης  Καρύδης, Γρηγόρης Καψοκόλης, Παναγιώτης Ρέππας και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κα Ειρήνη Νταϊφά  και κ.κ. Χαρουτιούν Μαρκαριάν και  Γιώργος  Βίτσας. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα»  κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Αγρανιώτης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button