Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Βράβευση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βραβεύτηκε για τη συμβολή του και την προσφορά του στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο κ. Μώραλης, παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Υδραίο.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: 

Βράβευση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού«Ήταν εντυπωσιακή η εικόνα  της αίθουσας  «Μελίνα Μερκούρη»,  κατάμεστη από παιδιά, από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων, καθώς ο Ολυμπιακός διατηρεί τα περισσότερα τμήματα ολυμπιακών αθλημάτων.

21 χρόνια ως εργαζόμενος και συνολικά 29 χρόνια στον σύλλογο αισθάνομαι το περιβάλλον πολύ οικείο.

Ως Ολυμπιακός προσφέρουμε στην πόλη του Πειραιά και ο Δήμος Πειραιά προσπαθεί να στέκεται δίπλα στον Ολυμπιακό με τις δικές του, όχι πολλές είναι η αλήθεια στον τομέα  αυτό,  δυνάμεις. Ως  πόλη δεν έχουμε τις εγκαταστάσεις τις οποίες θα θέλαμε να έχουμε και αξίζουμε, ώστε να τις παρέχουμε στον Ολυμπιακό, στον Εθνικό και σε όλους τους συλλόγους. Παρόλα αυτά στεκόμαστε κοντά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Στην κατεύθυνση αυτή έχουμε πλήρως ανακατασκευάσει όλα τα γυμναστήρια τα οποία διαθέτει ο Δήμος. Στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ ούτε ένα μέτρο γης για οποιαδήποτε εγκατάσταση. Στο Σ.Ε.Φ. ο Ολυμπιακός μισθώνει, χρησιμοποιούμε τα γήπεδα του Δήμου Ρέντη για να έχουμε το χάντμπολ και το βόλεϊ, ο Δήμος Πειραιά παραχωρεί χώρους σε σχολεία ή στο κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια, προκειμένου να αναπτυχθούν τα υπόλοιπα αθλήματα. Και το κολυμβητικό πάρκο που θα γίνει, έγινε μέσα από ένα δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν, δεν είναι παραχώρηση.

Δεσμεύτηκα να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και την τρίτη θητεία την οποία διεκδικούμε και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές τον Οκτώβριο, ώστε να πιέσουμε περαιτέρω την όποια κυβέρνηση να στηριχθεί η πόλη του Πειραιά συνολικά, ώστε να αποκτήσει ο Πειραιάς εγκαταστάσεις και τα σωματεία του Πειραιά να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και να παράγουν αθλητισμό πρωταγωνιστώντας  σε Ελλάδα και Ευρώπη,  σε σύγχρονες συνθήκες.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί και οι δύο έχουν στηρίξει  τον Ερασιτέχνη, ο κάθε ένας φυσικά με τις δικές του δυνάμεις όλα αυτά τα χρόνια, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, τους γονείς, αλλά φυσικά και τα παιδιά».

 

Επιπλέον, για την προσφορά της στην παιδεία και στον αθλητισμό βραβεύθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη από το μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Γρηγόρη Δέδε. 

Η κα Αλιγιζάκη, σε δήλωσή της, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: 

Βράβευση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού«Θεωρώ ότι είναι το σπουδαιότερο βραβείο, το οποίο έχω λάβει μέχρι σήμερα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που η μεγαλύτερη οικογένεια της χώρας, η μεγάλη μας αγάπη, ο Ολυμπιακός μου έδωσε αυτό το βραβείο.

Θεωρώ αμετάθετη υποχρέωσή μου να συμβάλλω ως Αντιδήμαρχος στις μεγάλες επιτυχίες της μεγάλης μας ομάδας, με όλα αυτά τα παιδιά που είχαν κατακλύσει την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Δεν είναι τυχαίο ότι το κόκκινο είναι το χρώμα της ομάδας μας. Συμβολίζει την αγάπη και την καρδιά που χτυπάει δυνατά κάθε φορά που ακούμε τον ύμνο του Ολυμπιακού, κάθε φορά που γεμίζουμε τα γήπεδα για να δούμε την ομάδα μας.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, στον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Νάκο, στον Διευθυντή των Ακαδημιών Μανώλη Τσιρογιάννη και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας μας Βαγγέλη Μαρινάκη όπως και τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Μώραλη, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω ως Αντιδήμαρχος Παιδείας αυτά τα οποία είχα ως όνειρο».

 

Ειδική βράβευση έγινε στον  Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού κ. Αντώνη Γλύκα.

Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

 

Βράβευση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΟλυμπιακούΑπό τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν :

Οι Αντιδήμαρχοι: κυρίες Αθηνά Γλύκα –Χαρβαλάκου και Αντωνία Καρακατσάνη και οι κ.κ. Γρηγόρης Καψοκόλης και  Παναγιώτης Ρέππας. Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαρουτιούν Μαρκαριάν. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα»  κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος και  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου κ. Ιωσήφ Βουράκης.  Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά»  κα Διαμάντω Μανωλάκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Κοττέας.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button