Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, φωτισμών και βεγγαλικών υποδέχθηκε ο  Πειραιάς  το 2023! 

Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, φωτισμών και βεγγαλικών υποδέχθηκε ο  Πειραιάς  το 2023! Με ένα μαγευτικό υπερθέαμα χρωμάτων από πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και δέσμες φωτός υποδέχθηκε ο  Πειραιάς  το 2023!

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες που χάρισε ο Πύργος του Πειραιά στην αλλαγή του χρόνου με δεκάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον Πειραϊκό ουρανό!

Από το  δεύτερο ψηλότερο κτήριο στην Ελλάδα, λίγα λεπτά πριν από την έλευση του νέου έτους δόθηκε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης, σκορπίζοντας λάμψη στην πόλη και τη θάλασσα του Πειραιά,  στέλνοντας μηνύματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας για το 2023.

Με την έλευση του νέου έτους, ένα συγχρονισμένο show εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων,  βεγγαλικών και φωτισμών, σε μια πανδαισία χρωμάτων, ρυθμό και ένταση, φωτίστηκε ο Πειραϊκός ουρανός, μεταδίδοντας τη λάμψη και τη μαγεία των εορτών, σε ένα υπερθέαμα ορατό και από τις πέντε  Δημοτικές Κοινότητες, καθώς και από άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε το Blue Star Delos, το πρώτο πλοίο που έφτασε  στο μεγάλο λιμάνι το 2023.

Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, φωτισμών και βεγγαλικών υποδέχθηκε ο  Πειραιάς  το 2023! Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Ο Δήμος Πειραιά και εφέτος υποδέχθηκε την νέα χρονιά με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών από τον Πύργο του Πειραιά, ένα από τα σημαντικότερα τοπόσημα και το καμάρι της πόλης μας. Εύχομαι υγεία και ειρήνη, έννοιες που αντιληφθήκαμε τα τελευταία χρόνια πόσο σημαντικές είναι και λόγω της πανδημίας και λόγω των εντάσεων που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη και στη γειτονιά μας. Να έχουμε αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ μας και πιστεύω ότι το 2023 και για τη χώρα αλλά και για τον Πειραιά θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους»!

 

 

Διοργάνωση: Διεύθυνση Εξωστρέφειας Δήμου Πειραιά – Destination Piraeus, Piraeus Tower S.A.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button