Δελτία τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Μιχάλη Σφακιανάκη

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Ο κ. Μώραλης συνεχάρη τον κ. Σφακιανάκη, επισημαίνοντας ότι  επιθυμία της Δημοτικής Αρχής είναι να ενισχυθεί η πολυεπίπεδη και αγαστή συνεργασία του Δήμου Πειραιά με το Πανεπιστήμιο της πόλης μας.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συναντηθήκαμε μαζί με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο με τον νέο Πρύτανη του  Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, προκειμένου να τον συγχαρούμε για την εκλογή του η οποία ήταν ομόφωνη, γεγονός πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Με τον πρώην Πρύτανη Άγγελο Κότιο είχαμε μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία,  η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον με τον κ. Σφακιανιάκη. Για τη Δημοτική Αρχή, το Πανεπιστήμιο Πειραιά αποτελεί έναν πολύτιμο στρατηγικό συνεργάτη, καθώς έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, μια στενή και πολυεπίπεδη συνεργασία, με μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στους κρίσιμους τομείς της γαλάζιας ανάπτυξης και της καινοτομίας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το Πανεπιστήμιο της πόλης μας, στο οποίο παράγεται καθημερινά σημαντικό επιστημονικό, ερευνητικό έργο και επιθυμία μας είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η εποικοδομητική μας συνεργασία».

 

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Μιχάλης Σφακιανάκης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Υποδέχθηκα με ιδιαίτερη  χαρά τον Δήμαρχο της πόλης και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας ο οποίος υπήρξε φοιτητής μου. Το Πανεπιστήμιο Πειραιά προσβλέπει και ήδη έχει ενεργό συνεργασία τόσο με τον Δήμο όσο και με το Υπουργείο Ναυτιλίας. Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι και η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί για το καλό και του Δήμου Πειραιά και της Ναυτιλίας και της χώρας μας γενικότερα».

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button