Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά στη Δημοτική Πινακοθήκη

Άρωμα και πνεύμα Χριστουγέννων χάρισαν στους παρευρισκόμενους, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά (2ος, 3ος, 17ος και 25ος), μέσα από ξεχωριστές παραστάσεις που είχαν ως θέματα: «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι», «Χιονοπαιχνιδίσματα», «Ευχούλες Ξωτικά» και «Παιχνίδια στο χιόνι».

Το αίθριο  της Δημοτικής Πινακοθήκης «πλημμύρισε» από Χριστουγεννιάτικα  τραγούδια, ποιήματα και θεατρικά σκετς που συμπύκνωναν  μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης.

 

Η Εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και  Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία  Ζηλάκου,  στον χαιρετισμό της,  τόνισε:

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά στη Δημοτική Πινακοθήκη«Σας καλωσορίζουμε στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης του Δήμου Πειραιά  και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι  που μας τιμάτε με την παρουσία σας.

Μετά από καιρό, συγκεντρωθήκαμε και πάλι,  όλοι εδώ με  μεγάλη χαρά και ανυπομονησία για να παρακολουθήσουμε και να απολαύσουμε  τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που προετοίμασαν οι Παιδαγωγοί μαζί με τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών  του Δήμου Πειραιά.

Τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη γιορτή αγάπης και  χαράς για όλους και είναι αφιερωμένη στα παιδιά.  Γιορτάζουμε τη Γέννηση του Χριστού  που  μας έφερε  στον κόσμο το φως, την αγάπη, τη χαρά, την αλήθεια και την ελπίδα.

Πριν ξεκινήσει λοιπόν η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας,  θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Βασίλαινα, τις Προϊσταμένες όλων των Βρεφονηπιακών Σταθμών, τον Προϊστάμενο των Βρεφονηπιακών Σταθμών  κ. Δρούτσα και όλο το εκπαιδευτικό, αλλά και το βοηθητικό προσωπικό το οποίο συμμετείχε στην υλοποίηση των Χριστουγεννιάτικων γιορτών και για μια ακόμη φορά,  έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Και  συνεχίζουμε να προσπαθούμε για  να γινόμαστε ολοένα και  καλύτεροι.

Θα ήθελα, ακόμη να ευχαριστήσω όλους εσάς τους γονείς που μάς εμπιστεύεστε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας, σε αυτή την τόσο ευαίσθητη ηλικία.

Και φυσικά ευχαριστώ ιδιαίτερα  τα ίδια τα παιδιά,  που δίνουν χαρά, ζωή και αισιοδοξία, που ομορφαίνουν και χρωματίζουν αυτές τις Άγιες Ημέρες και πραγματικά  αξίζουν το μεγαλύτερο χειροκρότημά μας.

Και εφέτος ο Δήμαρχος του Πειραιά εξασφάλισε σε αυτές τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, δωροεπιταγές παιχνιδιών για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας.

Εύχομαι οι Άγιες Ημέρες που έρχονται να μάς χαρίσουν γαλήνη ψυχής, αγάπη, υγειά και χαμόγελα.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά».

 

 

Η  Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά  κα Ειρήνη Βασίλαινα, στον χαιρετισμό  της, αφού ευχήθηκε στα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών και στους γονείς τους καλά Χριστούγεννα, ευχαρίστησε τις Προϊσταμένες και όλο το προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την αγάπη που δίνουν στα παιδιά.

Ευχαρίστησε επίσης, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ζηλάκου για την ευαισθησία, τη στήριξη, τον ζήλο και την προσωπική της δουλειά,  συμβάλλοντας  στο να παρέχουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, ένα περιβάλλον με ασφάλεια και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα βρέφη και τα νήπια.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button