Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

  • Τρίτη 20.12.2022 _20:00
  • Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Κεντρική Σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης»

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΗ Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά και τo Πρότυπο Μουσικό Κέντρο, καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη εορταστική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη κεντρική σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

 

Η συναυλία θα ανοίξει με την παιδική χορωδία του Πρότυπου Μουσικού

Κέντρου, υπό τη διδασκαλία της Σταυρούλας Καμακάρη και της Μαρίας Σπανού, που θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

 

Θα ακολουθήσουν σπουδαστές τραγουδιού με εμβληματικά αποσπάσματα από το λυρικό ρεπερτόριο και το μιούζικαλ, ενώ το πρώτο μέρος θα κλείσει με την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά, υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη, που θα παρουσιάσει διασκευές και συνθέσεις του κλασικού ρεπερτορίου.

 

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Φιλαρμονική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Ιωάννη – Σέργιου Μαγιάτη θα συμπράξει με τον βαρύτονο Πέτρο Σαλάτα σε χριστουγεννιάτικες κλασικές και jazz μελωδίες.

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ιωάννης-Σέργιος Μαγιάτης, Βασίλης Μαστοράκης.

 

Διοργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.), Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Πειραιά.

 

 

 

Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα  https://christmasinpiraeus.com/

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button