Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  στο Χριστουγεννιάτικο  Bazaar της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν»  

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου  Bazaar «Ο Καλός Ποιμήν», τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Στο Bazaar, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βρουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και όμορφες δημιουργίες, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του Καλού Ποιμένα κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε:
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  στο Χριστουγεννιάτικο  Bazaar της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν»   «Συνδέθηκα με την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» πριν από περίπου οκτώ χρόνια, όταν ανέλαβα  τα καθήκοντά μου ως Δήμαρχος. Η πολυετής συνεργασία μας με τη Διευθύντρια της Εταιρείας κα Αγγελική Κουζούμη  και με τους εκάστοτε Προέδρους είναι εξαιρετική και από την πρώτη ημέρα διαπίστωσα ότι είναι μια σημαντική δομή που λειτουργεί εύρυθμα,  με πολύ μεγάλη προσφορά στα παιδιά.

Μαχόμαστε  αυτή η πρότυπη δομή να συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, καθώς τιμά την πόλη μας και παράγει θετικό έργο.

Στο Χριστουγεννιάτικο  Bazaar των παιδιών δεν ήρθαμε μόνο να θαυμάσουμε τις δημιουργίες τους, αλλά να συμβάλλουμε έμπρακτα στη συνέχεια λειτουργίας του Καλού Ποιμένα. Υπάρχει ένας κουμπαράς που όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει με οποιοδήποτε ποσόν. Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά στα παιδιά».

 

Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν» κα Αγγελική Κουζούμη, σε  δήλωσή της, σημείωσε:

«Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Για τα παιδιά του Καλού Ποιμένα θα κάνουμε ότι γίνεται καλύτερο, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα.  Έχουμε την υποστήριξη του κόσμου και αυτό θέλουμε να παραμείνει. Αγαπάμε τα παιδιά,  τα στηρίζουμε και θέλουμε να έχουν υγεία και πρόοδο».

 

Στην  εκδήλωση από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν:

Οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Δημήτρης Καρύδης,  Δημήτρης Αράπης και κα Κυριακή  Μπουρδάκου. Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Αλεξάνδρα – Γερασιμούλα Τουμαζάτου και κ.κ. Χαρουτιούν Μαρκαριάν και  Αντώνης Μοραντζής. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος και ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button