Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και ΑλληλεγγύηςΜε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και  τραγούδια,  γλυκά κεράσματα και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στις κατάμεστες από μέλη  αίθουσες  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή  Μπουρδάκου, έδωσαν το «παρών» σε εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης,  συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές με τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά. Μάλιστα, τραγούδησαν μαζί με τη χορωδία των Κέντρων χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και ΑλληλεγγύηςΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας. Με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με τα μέλη των Κέντρων μας, έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ όμορφη σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Σε αυτές τις γιορτές που διοργανώνουν, πάντα περνάμε καλά, γινόμαστε όλοι παιδιά, διασκεδάζουμε, γελάμε, συζητάμε. Αυτή τη φορά είχαμε έναν παραπάνω λόγο να είμαστε χαρούμενοι, καθώς είναι οι πρώτες γιορτές μετά τους περιορισμούς της πανδημίας. Είμαι υπερήφανος  για τα  Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης  του Πειραιά, καθώς υλοποιούνται ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις, τα μέλη κάνουν εξετάσεις προληπτικής Ιατρικής, την νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή τους και θα διοργανωθούν εκδρομές.  Βλέπω  ότι τα μέλη των Κέντρων Αγάπης Αλληλεγγύης είναι ευχαριστημένα και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό.

Θα ήθελα να  ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Αγραπίδη που για πολλά χρόνια  ήταν πολιτικός προϊστάμενος στα Κέντρα, καθώς και την Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή  Μπουρδάκου».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και ΑλληλεγγύηςΗ Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή  Μπουρδάκου, σε δήλωσή της,  επεσήμανε: «Με πολύ χαρά,  πραγματοποιούμε τις εορταστικές εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.  Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά το άνοιγμα των  Κέντρων και τελικά φτάσαμε να κάνουμε τις εκδρομές μας,  να κάνουμε τις εξετάσεις της προληπτικής Ιατρικής και σιγά-σιγά να επανερχόμαστε στην πρότερη κατάσταση.

Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Είμαστε πάντα δίπλα  στους αγαπημένους μας ανθρώπους της τρίτης ηλικίας».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και ΑλληλεγγύηςΣτις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν: ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι Βουλευτές κ.κ. Γιάννης Μελάς και Νίκος Μανωλάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης και Παναγιώτης Ρέππας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαρουτιούν Μαρκαριάν, ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, κοινοτικοί σύμβουλοι κ.α.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button