Δελτία τύπου

Επαναπρογραμματισμός Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων λόγω κακοκαιρίας

Εξαιτίας της επιδείνωσης που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου – σύμφωνα και με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της Ε.Μ.Υ. – οι προγραμματισμένες για σήμερα  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

 

Η παράσταση «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ…» με τον «θίασο των Αφηγητών του Χρόνου στις Γειτονιές της Πόλης» που ήταν  προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή 11.12.2022,  στις 11.30 στην πλατεία Γεννηματά (Δ΄ Κοινότητα) αναβάλλεται και θα επαναπρογραμματιστεί.

Οι δράσεις του «KIDS CHRISTMAS FEST» που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στην πλατεία Κοραή όπως :  «Το ταξίδι των ευχών», «ΣαπουνΌπερα, Τhe Soap Opera», «Robotonio|Εργαστήρια ρομποτικής για παιδιά» «Express yourself by Kroma» «Face Painting & Cookies» και «Καλικαντζαροcomics!» μεταφέρονται για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου τις ίδιες ώρες. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι απογευματινές παραστάσεις Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι» και «Το θαύμα των Χριστουγέννων».

 

H φωταγώγηση του παραδοσιακού ιστιοφόρου «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» προγραμματισμένη για σήμερα,  Κυριακή 11.12.2022,  στις 18:00 στο Πασαλιμάνι θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το «Χωριό των Ξωτικών» θα λειτουργήσει κανονικά, με εξαίρεση τις ώρες κατά τις οποίες θα υπάρχουν φαινόμενα.

 

Οι προγραμματισμένοι για σήμερα μουσικοί περίπατοι από τη Φιλαρμονική   Ορχήστρα  του Δήμου Πειραιά, στις 11:00 στο πάρκο Γεννηματά και στις 11:45,  στην πλατεία Κοραή αναβάλλονται.

 

Η δράση «Οι Καλικάντζαροι εισβάλλουν στη Δημοτική Πινακοθήκη  Πειραιά»  προγραμματισμένη για σήμερα,  στις 18:00,  στη Δημοτική Πινακοθήκη θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του    Δήμου Πειραιά,  που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, στις 19:00, στο αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button