Δελτία τύπου

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη  για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πειραιά, παρευρέθηκε σήμερα στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος.

Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον πεζόδρομο της Δραγάτση και ακολούθως παρακολούθησε την παρέλαση.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  μετά το πέρας της παρέλασης, σε  δήλωσή του, τόνισε:

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη  για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940«Τα μηνύματα της Εθνικής Επετείου είναι για μια ακόμη χρονιά επίκαιρα. Έννοιες και λέξεις, όπως η ενότητα, η ομοψυχία, η ανεξαρτησία, η δημοκρατία και η ειρήνη, δυστυχώς, παραμένουν ακόμη επίκαιρες διότι έχουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία και έχουμε κι έναν γείτονα, ο οποίος οξύνει συνεχώς το κλίμα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Ας έχουμε στον νου μας κάθε ημέρα και  όχι μόνο στις Εθνικές μας Επετείους,  ότι αυτές οι λέξεις έχουν νόημα. Πρέπει όχι μόνο να τις επικαλούμαστε, αλλά να τις πιστεύουμε και να αποτελούν οδηγό μας, κυρίως όσων  ηγούνται της χώρας.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά σε όλους τους Πειραιώτες».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button