Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Φεστιβάλ Ευεξίας και Άθλησης της Ένωσης  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Φεστιβάλ Ευεξίας και Άθλησης της Ένωσης  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Ευεξίας  και Άθλησης που πραγματοποίησε η Ένωση  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» στο 3ο Λύκειο Πειραιά και τελούσε  υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 35 αθλητικοί σύλλογοι, ενώ βραβεύθηκαν Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, παραολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές.

Στην έναρξη του φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με ομιλίες από επιστήμονες και διακεκριμένους προπονητές, καθώς και επιδείξεις Ολυμπιακών αθλημάτων και νέων αθλημάτων.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Φεστιβάλ Ευεξίας και Άθλησης της Ένωσης  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στα περίπτερα των αθλητικών συλλόγων, οι οποίοι ενημέρωναν τους επισκέπτες σχετικά με το άθλημα που πρεσβεύουν.

Στο πλαίσιο  των βραβεύσεων ο Δήμαρχος Πειραιά βράβευσε τον πρώην  διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Μάικ Γαλάκο και την Αστυνομικό Β΄ και Ψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κα Κωνσταντίνα Κωστάκου ενώ η  Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, βράβευσε τη διαιτολόγο – διατροφολόγο κα Μαρία Βουγιουκλάκη.

 

Για την επιλογή του κατάλληλου αθλήματος στα παιδιά μίλησε ο  προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού  και  σύμβουλος  του Δημάρχου Πειραιά Γ. Μώραλη σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Γέμελος, ο οποίος βραβεύθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Φεστιβάλ Ευεξίας και Άθλησης της Ένωσης  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του συνεχάρη την  Ένωση Απανταχού Μανιατών και την Πρόεδρό της κα Δήμητρα Κούβαρη, λέγοντας πως πρόκειται για μια όμορφη εκδήλωση που προάγει τον αθλητισμό, καθώς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκτός από δημοφιλή και μη διαδεδομένα ενδιαφέροντα αθλήματα. Ο κ. Μώραλης σημείωσε πως η πόλη μας διαθέτει σημαντικούς συλλόγους, οι οποίοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη της άθλησης στην πόλη. Στη συνέχεια, ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή έχει μια καλή συνεργασία και είναι πάντα κοντά στην Ένωση Απανταχού Μανιατών, λέγοντας πως θα συνεχίζει να στηρίζει και να βοηθά στις δράσεις τους, ώστε να γίνονται ακόμα περισσότερα πράγματα στην πόλη».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Φεστιβάλ Ευεξίας και Άθλησης της Ένωσης  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»Η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε δήλωσή της, επεσήμανε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια  στην Ένωση  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» για το Φεστιβάλ Ευεξίας  και Άθλησης. Εκατοντάδες είναι τα παιδιά που είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με πολλά αθλήματα, ορισμένα εξ αυτών είναι πολύ γνωστά όπως το μπάσκετ και άλλα με τα οποία τα παιδιά ίσως να έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά, όπως το πετάνκ που είναι ένα άγνωστο άθλημα, αλλά έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Δήμος Πειραιά είναι πάντα κοντά σε τέτοιες δράσεις που προάγουν  την ευγενή άμιλλα, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Φεστιβάλ Ευεξίας και Άθλησης της Ένωσης  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»Η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ»  κα  Δήμητρα Κούβαρη, σε δήλωσή της, αφού ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν. για τη στήριξή τους στο Φεστιβάλ, επεσήμανε:

«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε σπουδαίους αθλητές και προπονητές Μανιάτες και μη Μανιάτες, καθώς και επιστήμονες  που θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα αθλήματα, τη  σωστή διατροφή και τη φυσική κατάσταση.  Θέλουμε το Φεστιβάλ Ευεξίας  και Άθλησης να καθιερωθεί και να  πραγματοποιείται κάθε χρόνο,  προκειμένου να μυήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button