Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε μαζί με τα παιδιά του στον φιλανθρωπικό αγώνα «Τρέχω και κολυμπώ με τους Ο.Υ.Κ. για την Ελπίδα»,  ο οποίος  πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην πλαζ της Φρεαττύδας.

Ο αγώνας είχε κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», για τη στήριξη του πολύπλευρου και σπουδαίου του έργου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»Ο κ. Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή Μπουρδάκου και   ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος έλαβαν μέρος  στη δρομική διαδρομή των 1.000 μέτρων, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν επίσης σε διαδρομή με αποστάσεις έως και 5χλμ., καθώς και θαλάσσια διαδρομή 1.500m και 750m.

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν  η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Σκοπός της αθλητικής αυτής γιορτής ήταν η προώθηση της ανιδιοτελούς συνεισφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και η διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι» ως αναπόσπαστο μέρος όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η αθλητική δράση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»«Τρέχουμε  και κολυμπάμε για  το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία κοινωνικού σκοπού που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος  Ελλήνων Βατραχανθρώπων, τα γραφεία του οποίου εδρεύουν στην Φρεαττύδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά. Συμμετέχω με την οικογένειά μου προκειμένου στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και ασφαλώς να στηρίξουμε το πολύπλευρο έργο του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Θα ήθελα να  συγχαρώ την Πρόεδρο του  ΕΛΠΙΔΑ  κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το πολύ σημαντικό κοινωνικό της έργο, σε όποιον έχει ανάγκη και ιδιαίτερα απέναντι στα παιδιά, ένα έργο το οποίο είναι αναγνωρισμένο διεθνώς, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη σημερινή διοργάνωση. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε συνεργασίες και συνέργειες, οι οποίες κινούνται στην κατεύθυνση της στήριξης, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους μας».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων κ. Αλέξανδρος  Παλατιανός, σε δήλωσή του, σημείωσε:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»«Στο κάλεσμα ελπίδας και αλληλεγγύης που έκανε ο σύνδεσμός μας, ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος βατραχάνθρωποι και φίλοι του συνδέσμου για να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης στις οικογένειες και στα παιδιά που δίνουν τον σκληρό τους αγώνα. Πρωτίστως, να στηρίξουμε το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σ΄ αυτήν την εκδήλωση».

 

 

Η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κα Τζωρτζίνα Έλληνα, δήλωσε:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»«Eπιτρέψτε μου να σας διαβιβάσω τις θερμές ευχαριστίες της Προέδρου  του Συλλόγου μας, κυρίας Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Ελπίδα» για την υπέροχη αυτή αθλητική εκδήλωση, την οποία αφιερώσατε στα παιδιά του συλλόγου μας. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε και εμείς τον αγώνα μας. Είμαστε εθελόντριες, αφιερώνουμε πολύ από τον ελεύθερο  χρόνο μας  για τον σκοπό αυτόν έχοντας  δίπλα μας την ομάδα Ο.Υ.Κ. που όλοι θαυμάζουμε. Και βλέποντας την αλληλέγγυα σκέψη τους  και την αγκαλιά αυτή που κάνουν στον σύλλογό μας, μας δίνετε ειλικρινά τεράστια δύναμη για να συνεχίσουμε και εμείς το έργο μας. Σας ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχατε. Ευχαριστούμε όσους βλέπω εδώ κοντά μας, όσους ταξίδεψαν από τόσο μακριά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που αγκαλιάσατε το έργο μας».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button