Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη Γιορτή Τσικουδιάς στην πλατεία Πηγάδας

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη  Γιορτή Τσικουδιάς στην πλατεία ΠηγάδαςΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στη Γιορτή Τσικουδιάς στην πλατεία Πηγάδας, που διοργάνωσε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν.
Η γιορτή περιλάμβανε την ανάδειξη της ιστορίας του παραδοσιακού ποτού της Κρήτης πλαισιωμένη μουσικά από τον Κώστα Σταυρουλιδάκη καθώς και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ανέφερε:
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη  Γιορτή Τσικουδιάς στην πλατεία Πηγάδας«Θα ήθελα να συγχαρώ την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» και τον Πρόεδρό της κ. Τσόντο για την οργάνωση ακόμα  μιας άκρως επιτυχημένης  εκδήλωσης, αυτήν τη φορά στην πλατεία Πηγάδας η οποία   ασφυκτιά  από κόσμο. Πρόκειται για έναν ενεργό και δραστήριο σύλλογο με έντονη παρουσία στην πόλη, ο οποίος διατηρεί τις παραδόσεις και τα έθιμα της Κρήτης με πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις. Χαίρομαι λοιπόν που εδρεύει στην πόλη μας η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», με την οποία ως Δημοτική Αρχή έχουμε αναπτύξει μια άριστη συνεργασία που είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ και όλους τους Πειραιώτες που με την συμμετοχή τους και το κέφι τους δικαιώνουν την επιλογή της Δημοτική Αρχής όσον αφορά στη διοργάνωση ή  τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις σε συνεργασία με πολιτιστικούς, τοπικούς ή αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας».

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρος Τσόντος, τόνισε:
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη  Γιορτή Τσικουδιάς στην πλατεία Πηγάδας«Ήταν η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση μετά τον κορωνοϊό, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε γεμίζοντας την πλατεία Πηγάδας. Η Γιορτή Τσικουδιάς μας ταξίδεψε στην Κρήτη των παραδόσεων και του πολιτισμού μας, των εθίμων και της κληρονομιάς μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση καθώς και τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωσή μας».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button