Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον αγιασμό σε σχολεία της πόλης για την νέα σχολική χρονιά

agiasmos-1o-gel-kallipolhsΣτον αγιασμό για  την νέα σχολική χρονιά παρευρέθηκε  σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε σχολεία  της πόλης.

Συγκεκριμένα,  ο κ. Μώραλης παρευρέθηκε στο Γενικό Λύκειο Καλλίπολης και  στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και  ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Επιπλέον, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και Οργανισμών παρευρέθηκαν στους αγιασμούς σχολείων του Πειραιά, στέλνοντας το μήνυμα ότι  η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

mayor-moralis-mathites-1ou-gel«Σήμερα ξεκινούν τα σχολεία και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας μια καλή σχολική χρονιά, γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα. Το σχολείο προσφέρει πολύτιμα εφόδια στα παιδιά μας, τα οποία θα τα ακολουθούν μια ζωή.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια κανονική σχολική χρονιά, χωρίς μάσκες, αυστηρά πρωτόκολλα και τηλεκπαίδευση. Όπως είπα στα παιδιά, η φυσική τους παρουσία, η κοινωνικοποίηση, ο αθλητισμός κ.ά  έχουν  πολύ μεγάλη σημασία.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των σχολείων μας δημιουργώντας, στον βαθμό των αρμοδιοτήτων μας, τις καλύτερες  δυνατές συνθήκες με παρεμβάσεις στα σχολικά μας κτήρια, προκειμένου να φοιτούν τα παιδιά σε ένα σύγχρονο και όμορφο σχολικό περιβάλλον.

Να ευχηθώ μια καλή σχολική χρονιά. Να έχουν τα παιδιά υγεία και οι καθηγητές όπως και  οι γονείς, να συνεχίσουν να επιτελούν το σημαντικό τους καθήκον».

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button