Δελτία τύπου

Ο Δήμος Πειραιά στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Στην 86η Δ.Ε.Θ. ο Δήμος Πειραιά φιλοξενείται στο περίπτερο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (περίπτερο 2, stand 4), όπου θα υποδεχθεί τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο του στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της γαλάζιας ανάπτυξης, της εξωστρέφειας, της προβολής της πόλης  και του τουρισμού.

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρευρεθούν από τον Δήμο Πειραιά η Αντιδήμαρχος  Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας.

Αναλυτικότερα:

Η  Διεύθυνση Προγραμματισμού & Βιώσιμης Ανάπτυξης θα αναδείξει τις δράσεις του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας, του Κέντρου Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Νεοφυών Επιχειρήσεων, του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη  Blue Lab και τις δράσεις υποστήριξης για τη δημιουργία και ανάπτυξη Κοινότητας Γνώσης και Καινοτομίας για τη Γαλάζια Οικονομία.

Η Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα προβάλλει την στρατηγική της για την εξωστρέφεια του Πειραιά μέσω του D.M.O. (του  Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού) αλλά και του  Destination Piraeus και τα προγράμματα τα οποία σχετίζονται με τον Τουρισμό και την Εξωστρέφεια της πόλης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Διεύθυνση  Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά θα βραβευθεί  κατά τις εργασίες του  Econimist στο πλαίσιο της 86ης Δ.Ε.Θ., για τις πολιτικές που εφαρμόζει στον τομέα της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button