Δελτία τύπου

Συντονισμένη επιχείρηση Δήμου και Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά στις οδούς Πύλης και Ομηρίδου Σκυλίτση

Συντονισμένη επιχείρηση Δήμου και Αστυνομικής  Διεύθυνσης Πειραιά  στις οδούς Πύλης και Ομηρίδου ΣκυλίτσηΜεγάλη συντονισμένη επιχείρηση από τη Δημοτική Αστυνομία, την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις οδούς Πύλης και Ομηρίδου Σκυλίτση, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και του Εντεταλμένου Δηµοτικού Συµβούλου Δηµοτικής Αστυνοµίας κ. Tάσου Μαρκαριάν.

Συγκεκριμένα, απομακρύνθηκαν παράνομα διαμένοντες στα εν λόγω σημεία, κατασχέθηκαν παράνομα προϊόντα, τα οποία καταστράφηκαν εντός των  απορριμματοφόρων του Δήμου και απομακρύνθηκαν απορρίμματα και ογκώδη αντικείμενα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκτεταμένος καθαρισμός στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Συντονισμένη επιχείρηση Δήμου και Αστυνομικής  Διεύθυνσης Πειραιά  στις οδούς Πύλης και Ομηρίδου Σκυλίτση«Μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και την απομάκρυνση παράνομα διαμενόντων στις οδούς Πύλης και Ομηρίδου Σκυλίτση. Πρόκειται για μια κατάσταση που δημιουργούσε κινδύνους για τη δημόσια υγεία και αισθητική υποβάθμιση της περιοχής. Οι κοινές αυτές δράσεις θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και συχνότητα, προκειμένου να καταστεί σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε καθεστώς παρανομίας και εικόνες υποβάθμισης σε δημόσιους χώρους του Πειραιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά καθώς χωρίς τη συνδρομή της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η επιχείρηση. Η Δημοτική Αρχή παρά το ότι δεν έχει τη δυνατότητα να λύσει τέτοιου είδους φαινόμενα, όπως το παρεμπόριο και την παράνομη κατάληψη δημόσιων χώρων, θα εξακολουθήσει να συμβάλει στον βαθμό των αρμοδιοτήτων της στο έργο της ΕΛ.ΑΣ. και θα καταβάλλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να διασφαλίσουμε όσο μπορούμε την ευνομία στην πόλη μας».

Ο Εντεταλμένος Δηµοτικός Σύµβουλος Δηµοτικής Αστυνοµίας κ. Tάσος Μαρκαριάν, επεσήμανε σε δήλωσή του:

«Ως Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιήσαμε συντονισμένη δράση  σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για την πάταξη του παρεμπορίου και την απομάκρυνση παράνομα διαμενόντων. Στόχος μας είναι να περιοριστεί σημαντικά το φαινόμενο του παρεμπορίου  και σε αυτή την κατεύθυνση θα εντατικοποιηθούν το  επόμενο διάστημα ανάλογες επιχειρήσεις».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button