Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ «3 ΟΝ 3» στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλαζ Βοτσαλάκια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ «3 ΟΝ 3» στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλαζ ΒοτσαλάκιαΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, το πρώτο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλήρως ανακατασκευασμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλαζ Βοτσαλάκια. Το Τουρνουά διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

 

Το Τουρνουά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων,  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας κ. Παναγιώτης Φασούλας, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α  κ.  Κίμωνας Γκιουλιστάνης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.  κ. Δημήτρης Βλαχάκος και πλήθος κόσμου.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  σε δήλωσή του, τόνισε :

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ «3 ΟΝ 3» στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλαζ Βοτσαλάκια«Το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλαζ Βοτσαλάκια ανακαινίστηκε πλήρως και ξεκινά την επαναλειτουργία του με μια πολύ όμορφη διοργάνωση, το Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3». Σκοπός μας είναι  το τουρνουά αυτό να γίνεται κάθε χρόνο στον Πειραιά. Απολαύσαμε ωραίο μπάσκετ σε μια πολύ όμορφη εγκατάσταση δίπλα στην θάλασσα. Επιδιώκουμε να γίνονται τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη μας, που προσφέρουν θέαμα και δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να αθλούνται και να διασκεδάζουν. Να ευχαριστήσω όσους είναι σήμερα εδώ και κυρίως τον πρώην Δήμαρχο και  κορυφαίο μπασκετμπολίστα κ. Φασούλα, όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση και φυσικά τους αθλητές που συμμετείχαν».

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης,   σε δήλωσή του, επεσήμανε:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ «3 ΟΝ 3» στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλαζ Βοτσαλάκια«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις 60 συμμετοχές, καθώς και από τον μεγάλο αριθμό των πολιτών που παρακολούθησαν το Τουρνουά. Αυτοί οι αγώνες σηματοδοτούν και την ολική ανακατασκευή του χώρου, με καινούργιο δάπεδο, καινούργιες μπασκέτες και φώτα».

 

 

 

Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας  κ. Παναγιώτης Φασούλας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ «3 ΟΝ 3» στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλαζ Βοτσαλάκια«Συγχαρητήρια στον Δήμο Πειραιά, στον Ο.Π.Α.Ν.  και στην Ε.Ο.Κ. που έχει υπό την αιγίδα της αυτό το τουρνουά και βέβαια  στους παίχτες που αγωνίζονται.

Αυτό το άθλημα είναι μια διαφήμιση και πρέπει ως άνθρωποι του μπάσκετ να το αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τη βάση των ανθρώπων που ασχολούνται με το  άθλημά μας σε όλη την Ελλάδα».

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α  κ.  Κίμωνας Γκιουλιστάνης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:  

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε ένα τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας, σε ένα εμβληματικό γήπεδο, στο οποίο δεν υπάρχει Πειραιώτης που να μην έχει παίξει μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια. Το μπάσκετ «3ΟΝ3» είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο αγώνισμα στον κόσμο. Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά που θα το εξελίσσουμε και το βελτιώνουμε, θα γίνει θεσμός».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button