Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «POSIDONIA RUNNING EVENT» στον Πειραιά

Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «POSIDONIA RUNNING EVENT» στον ΠειραιάΈνα ατέλειωτο «πολύχρωμο ποτάμι» από δρομείς, Έλληνες και ξένους από πολλά μέρη του κόσμου, ξεχύθηκε σήμερα στους δρόμους του Πειραιά, συμμετέχοντας στον αγώνα δρόμου 5χλμ., στην 3η διοργάνωση «POSIDONIA RUNNING EVENT». Τον αγώνα δρόμου συνδιοργάνωσαν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2022», ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά και τα «POSIDONIA 2022», με αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο. Η μεγάλη συμμετοχή  αναδεικνύει τη σημασία του Πειραιά για την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

 

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκη.

Σημειώνεται, ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) και άλλους φορείς.

 

Εκπρόσωποι του προγράμματος «BeSecure – FeelSecure», που συμμετείχαν στη διοργάνωση  είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για το CURiM, μέσω του οποίου, πολίτες και επισκέπτες της πόλης μπορούν να γίνουν μέλη μιας μεγάλης κοινότητας για την ασφάλεια στην πόλη. Επίσης, κλήρωσαν τρία ηλεκτρικά πατίνια που τα κέρδισαν τρεις τυχεροί δρομείς.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «POSIDONIA RUNNING EVENT» στον Πειραιά«Είναι μια ωραία εικόνα μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο με τους χιλιάδες δρομείς. Πάνω από 2.000 άτομα συμμετείχαν  στο «Posidonia running event». Ο σημερινός αγώνας δρόμου μαζί με τον  ιστιοπλοϊκό αγώνα «Posidonia cup», που διοργάνωσε ο Π.Ο.Ι.Α.Θ, είναι δύο διοργανώσεις πολύ όμορφες σε σχέση με τη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια», οι οποίες έρχονται μετά από ένα γεμάτο δεκαήμερο από εκδηλώσεις των Ημερών Θάλασσας. Ο Πειραιάς με όλα αυτά είναι στο επίκεντρο. Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή. Μακάρι να έχουμε πολλά τέτοια δρομικά events στην πόλη μας».

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «POSIDONIA RUNNING EVENT» στον Πειραιά«Για άλλη μία φορά πραγματοποιείται  ένα πετυχημένο δρομικό event στην πόλη μας. Ο Πειραιάς ξαναπλημμύρισε με δρομείς. Είδαμε στην εκκίνηση ότι ξεκίνησαν και δεν «τελείωναν» οι αθλητές. Είναι μια πολύ πετυχημένη δράση το  «Posidonia running event»,  που γίνεται για άλλη μια χρονιά στην πόλη μας. Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορωνοϊού. Ο αγώνας δρόμου αυτός σηματοδοτεί και την έναρξη της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης  των Ποσειδωνίων. Αν και δεν γίνεται  στην πόλη μας εφέτος, ωστόσο οι δράσεις που γίνονται σηματοδοτούν ότι τα «Ποσειδώνια» ανήκουν στον Πειραιά».

 

Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «POSIDONIA RUNNING EVENT» στον ΠειραιάΟ Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ Α.Ε.»  κ. Θεόδωρος Βώκος, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Είχαμε μια πρωτοφανή συμμετοχή. Δήλωσαν ότι θα τρέξουν 1.850 άτομα. Στην εκκίνηση μαζεύτηκαν πάρα πολλοί. Αυτό δείχνει ότι έχει επανέλθει μία κανονικότητα και ότι ο Πειραιάς έχει πολλά ακόμα να μας δώσει».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button