Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

«Παιχνίδι μαγικό σε κήπο Ναυτικό» για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά

«Παιχνίδι μαγικό σε κήπο Ναυτικό» για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου ΠειραιάΜε εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα, πλημμύρισαν σήμερα τα γηπεδάκια της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στην εκδήλωση των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2022. Oι λιλιπούτειοι Πειραιώτες διασκέδασαν με μουσική και θεατρικό παιχνίδι, που συνδυάστηκαν με αθλητικές δραστηριότητες και άλλα παιχνίδια, με την καθοδήγηση γυμναστών του Ο.Π.Α.Ν. και παιδαγωγών θεάτρου.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Παιχνίδι μαγικό σε κήπο Ναυτικό» για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά«Όταν χαμογελούν τα παιδιά, χαμογελάμε και εμείς. Βρεθήκαμε σήμερα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με τα παιδάκια των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας και τους γονείς τους.

Ευχαριστώ τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού για την παραχώρηση του χώρου στη Σχολή. Είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη στην πόλη μας, ένα ιστορικό κτίριο και είναι πολύ ευχάριστο που μπόρεσαν τόσο παιδάκια σήμερα να το δουν από κοντά.

Ευχαριστώ επίσης την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο κα  Χάρις Ζηλάκου, τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα, όλες τις Προϊσταμένες, αλλά και τους γονείς.

 

Κι αυτή η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας, οι οποίες ολοκληρώνονται αύριο. Εφέτος, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι ως Δημοτική Αρχή και εγώ ως Δήμαρχος. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά μαζική και συγκλονιστική. Ίσως επειδή ήμασταν περιορισμένοι τα δύο χρόνια της πανδημίας, ωστόσο έπαιξαν ρόλο και οι δικές μας εκδηλώσεις. Σίγουρα πάντως ήταν οι πιο επιτυχημένες «Ημέρες Θάλασσας» που έχουμε κάνει ως τώρα.

 

Η Εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και  Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε:

«Παιχνίδι μαγικό σε κήπο Ναυτικό» για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά«Μετά από αποχή δύο χρόνων, λόγω της πανδημίας, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας επανέρχονται και σε συνεργασία με το Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης «ΘεάΔραση» και την Παιδαγωγό Θεάτρου κα Μαρία Ρεντίφη και τους γυμναστές του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, διοργανώνουν τη σημερινή ξεχωριστή εκδήλωση, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2022», με θέμα «Παιχνίδι μαγικό σε κήπο Ναυτικό» για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά συνδυάζοντας άθληση και θεατρικό παιχνίδι.

 

Στα γηπεδάκια της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, έμπειροι και καταρτισμένοι γυμναστές και θεατρολόγοι με αγάπη για το παιδί ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με αθλητικές δραστηριότητες και θεατρικό παιχνίδι.

Στόχος της εκδήλωσης είναι τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, κ. Ιωάννη Πάττα για την παραχώρηση των γηπέδων, τους γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. για τη σημερινή εκδήλωση, αλλά και για τις υπηρεσίες τους όλη τη σχολική χρονιά, την Παιδαγωγό Θεάτρου το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών και  όλους όσους συμμετείχαν ενεργά σε αυτή την εκδήλωση».

 

 

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2022, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:www.imeresthalassas.gr
  • Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press
  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,https://www.facebook.com/ImeresThalassas και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση #imeresthalassas
περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button