Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

«Γαλάζια Νύχτα» με ανοιχτά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα στις Ημέρες Θάλασσας 2022

«Γαλάζια Νύχτα» με ανοιχτά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα  στις Ημέρες Θάλασσας 2022Ο Δήμος Πειραιά  και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης διοργανώνουν για πρώτη φορά, τη «Γαλάζια Νύχτα», αύριο, Παρασκευή 3 Ιουνίου, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης και τόνωσης της τοπικής αγοράς, στο πλαίσιο  του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2022.

Στη «Γαλάζια Νύχτα» τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα και θα περιμένουν τους καταναλωτές με ειδικές προσφορές, σε μια βραδιά με ειδικά happenings και εκπλήξεις.

 

 

Από νωρίς το απόγευμα, οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα «πλημμυρίσουν» μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά.

Η μασκότ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, ενώ στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εν πλω συναυλία στο Πασαλιμάνι, με την  καταξιωμένη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου.

 

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2022, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr
  • Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press
  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση  #imeresthalassas
περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button