Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Συναυλίες με καταξιωμένους ερμηνευτές και διήμερο Street Party στην Τρούμπα στις «Ημέρες Θάλασσας 2022»

Οι  Ημέρες Θάλασσας  γεμίζουν τις βραδιές με μουσική και διασκέδαση!

Συναυλίες με καταξιωμένους ερμηνευτές και διήμερο Street Party στην Τρούμπα στις «Ημέρες Θάλασσας 2022»Ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές θα ζήσουν οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις συναυλίες και στο διήμερο Street Party στην Τρούμπα.

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά με μια μοναδική εν πλω συναυλία της  καταξιωμένης ερμηνεύτριας Λένας Αλκαίου στο Πασαλιμάνι, με τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια»,  την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 21:00, η οποία θα «ντύσει» με την βελούδινη φωνή της, την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

 

Συναυλίες με καταξιωμένους ερμηνευτές και διήμερο Street Party στην Τρούμπα στις «Ημέρες Θάλασσας 2022»Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στις 21:00, στο Βεάκειο Θέατρο, ο Δήμος Πειραιά τιμώντας τον ποιητή της ναυτοσύνης Νίκο Καββαδία, θα πραγματοποιήσει  συναυλία με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Χρήστο Θηβαίο και Κώστα Θωμαΐδη: «Νίκος Καββαδίας: Στις γραμμές των οριζόντων – Από την Κεφαλλονιά και τον Πειραιά σε όλο τον κόσμο».

 

Συναυλίες με καταξιωμένους ερμηνευτές και διήμερο Street Party στην Τρούμπα στις «Ημέρες Θάλασσας 2022»Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 20:00, ο σπουδαίος ερμηνευτής  Μπάμπης Τσέρτος μαζί με την Νάντια Καραγιάννη και τον Νίκο Καραγιάννη, θα χαρίσουν ένα μοναδικό ρεμπέτικο ταξίδι στα χιλιοτραγουδισμένα βράχια της Πειραϊκής.

 

 

Οι συναυλίες είναι δωρεάν για το κοινό.

 

Επιστρέφει το μεγάλο Street Party στη θρυλική περιοχή της  Τρούμπας

 Το μεγαλύτερο Street Party επιστρέφει στην Τρούμπα, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00  και την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 20:00, σε δύο βραδιές γεμάτες  μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις!

Οι δρόμοι και τα στενά της θρυλικής περιοχής του Πειραιά που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Ελληνικού Κινηματογράφου θα υποδεχθούν τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, σε μια μεγάλη γιορτή, με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής, η οποία έχει αναβαθμιστεί και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης και  της Αττικής γενικότερα.

 

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2022, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr
  • Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press
  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση  #imeresthalassas
περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button