Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα  «πλημμύρισε»  το πάρκο Δηλαβέρη στο «Κυνήγι Θησαυρού»

Η ασφάλεια γίνεται παιχνίδι με τη βοήθεια του κινητού

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα  «πλημμύρισε»  το πάρκο Δηλαβέρη  στο «Κυνήγι Θησαυρού»Σε ένα νησί χαμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους μετατράπηκε χθες,   το πάρκο Δηλαβέρη,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ημερών Θάλασσας 2022.

Εκατοντάδες παιδιά και γονείς διασκέδασαν σε μια περιπέτεια γεμάτη γρίφους, εκπλήξεις, δώρα και πολύ χορό. Ανάμεσα στις εκπλήξεις η αγαπημένη μασκότ των Ημερών Θάλασσας, ο Ζαχαρίας που βρέθηκε εκεί και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς μας φίλους που γέμισαν το πάρκο.

 

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα  «πλημμύρισε»  το πάρκο Δηλαβέρη  στο «Κυνήγι Θησαυρού»Τη δράση διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά, BeSecure–FeelSecure (BSFS), παρουσιάζοντας την καινοτόμο πιλοτική εφαρμογή CURiM μετατρέποντάς τη σε παιχνίδι, με στόχο την ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την ενίσχυση της συλλογικής ευθύνης.

Στο τέλος του παιχνιδιού, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν έπαινο συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα, ενώ σε πέντε παιδιά που κατάφεραν να βρουν τα ζητούμενα αντικείμενα κληρώθηκαν 5 τάμπλετ.

 

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και της κλήρωσης ακολούθησε πάρτι με μουσική και DJ και φυσικά παιχνίδι στην παιδική χαρά του πάρκου Δηλαβέρη, η οποία είναι μια από τις 8 παιδικές χαρές που ανακατασκευάστηκαν, στο πλαίσιο των χωρικών παρεμβάσεων του προγράμματος BeSecure–FeelSecure (BSFS).

 

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Europe Direct Piraeus.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα  «πλημμύρισε»  το πάρκο Δηλαβέρη  στο «Κυνήγι Θησαυρού»«Το πάρκο Δηλαβέρη μετατράπηκε σε «Νησί χαμένου θησαυρού» και γέμισε με παιδιά και χαρούμενες φωνές. Ήταν μια ακόμη πρωτότυπη δράση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ημέρες Θάλασσας, την οποία διοργάνωσε το Be Secure – Feel Secure.

Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές, έλυσαν γρίφους, χόρεψαν και διασκέδασαν, φωτογραφήθηκαν με τη μασκότ των Ημερών Θάλασσας, τον Ζαχαρία τον καρχαρία και κέρδισαν πλούσια δώρα. Τέτοιες εκδηλώσεις μας γεμίζουν κι εμάς χαρά και όρεξη για ακόμα περισσότερες δράσεις για τα παιδιά μας στην πόλη μας. Συγχαρητήρια σε όλους!».

 

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2022, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr
  • Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press
  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassasκαι https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση  #imeresthalassas
περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button