Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Εντυπωσιακή βραδιά με την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού Θεάτρου

Εντυπωσιακή βραδιά με την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού ΘεάτρουΜια εντυπωσιακή βραδιά έζησαν χθες εκατοντάδες Πειραιώτισσες και Πειραιώτες στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, υπό την αιγίδα του Δήμου, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2022, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης  τα εμπορικά καταστήματα της πόλης  παρουσίασαν τις τάσεις της νέας σεζόν, ενώ  η εκδήλωση πλαισιώθηκε με   μουσική και χορευτικά δρώμενα.  Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων και η προβολή της πόλης.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Εντυπωσιακή βραδιά με την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού Θεάτρου«Ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας διοργάνωσε επίδειξη μόδας μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο.  Ήταν μία ωραία επίδειξη που ανέδειξε την ποιότητα των καταστημάτων της πόλης μας. Ο στόχος  ήταν  να ενισχύσουμε την αγορά του Πειραιά και γι’ αυτό καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει τα μαγαζιά της πόλης μας.  Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θοδωρή Καπράλο για το ωραίο θέαμα που είδαμε σήμερα και για τη γενικότερη συνεργασία».

 

Εντυπωσιακή βραδιά με την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού ΘεάτρουΟ Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θόδωρος Καπράλος, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Είναι μεγάλη χαρά για μας που, μετά από δύο χρόνια, μπορούμε να ζήσουμε και πάλι αυτή την εκδήλωση. Σήμερα είναι η πρώτη από αυτές τις εκδηλώσεις. Θα ακολουθήσουν κι άλλες, όπως είναι η γαλάζια νύχτα που διοργανώνεται για πρώτη φορά, την επόμενη Παρασκευή 3 Ιουνίου, με την  επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και με γιορτές σε όλη την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο  του Ο.Π.Α.Ν.  κ. Ιωσήφ  Βουράκη, τους Αντιδημάρχους με τους οποίους έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία, καθώς και τον Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου κ. Γιοβανίδη».

 

Εντυπωσιακή βραδιά με την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού ΘεάτρουΣτην επίδειξη μόδας παρευρέθηκαν από τον Δήμο Πειραιά: οι Αντιδήμαρχοι κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και κα Αθηνά Γλύκα  – Χαρβαλάκου, επίσης οι κ. κ. Παναγιώτης Ρέππας, Αλέξανδρος Αργουδέλης και Δημήτρης Καρύδης, ο Εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος κ.  Χαρουτιούν  Μαρκαριάν, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ.  Ιωσήφ Βουράκης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΠΑ.Π. κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος και ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος.

 

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2022, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr
  • Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press
  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassasκαι https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση  #imeresthalassas
περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button