Δελτία τύπου

Με πέντε νέα οχήματα ενισχύθηκε ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά

Με πέντε νέα οχήματα ενισχύθηκε ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου ΠειραιάΜε νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, εκσυγχρονίζοντας ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πειραιά  παρέλαβε,  παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα, πέντε οχήματα, δύο σάρωθρα και τρία απορριμματοφόρα μικρού μεγέθους, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε πιο στενούς δρόμους της πόλης. Σημειώνεται, ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Πειραιά θα παραλάβει κι άλλα οχήματα για την  ενίσχυση του στόλου της  Καθαριότητας.

 

Με πέντε νέα οχήματα ενισχύθηκε ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου ΠειραιάΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

«Η νέα παραλαβή  των οχημάτων συμβάλλει  στη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, καθώς  και στην ικανοποίηση των δημοτών και τη δική μας, ότι είμαστε πλέον μια καθαρή πόλη. Ωστόσο, επειδή «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», πάντα χρειάζεται προσπάθεια και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.  Στην κατεύθυνση αυτή, παραλάβαμε σήμερα πέντε νέα οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε πιο στενούς δρόμους, Πάντα θα βγαίνουν καινούργια και πιο εξοπλισμένα οχήματα, αλλά θεωρώ ότι ως Δήμος πλέον έχουμε εκσυγχρονίσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του στόλου μας και είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Επίσης οι εργαζόμενοι που έχουμε και η ικανότητα της διοίκησης και  του Αντιδημάρχου φέρνουν θετικά αποτελέσματα».

Με πέντε νέα οχήματα ενισχύθηκε ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου ΠειραιάΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Στον Δήμο Πειραιά συνεχίζουμε να παραλαμβάνουμε νέα οχήματα για την υπηρεσία της Καθαριότητας. Πρόκειται για δύο σάρωθρα, τα οποία θα μπουν στους πιο στενούς δρόμους της πόλης και τρία απορριμματοφόρα μικρού μεγέθους, τα οποία κι αυτά θα μπουν στα στενά και θα βοηθήσουν στην αποκομιδή. Το επόμενο διάστημα περιμένουμε άλλα τρία οχήματα, στα οποία υπάρχει ένα καινοτόμο σύστημα που θα έχει ενσωματωμένο πλύσιμο, δηλαδή όταν αδειάζει ο κάδος θα πλένεται ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα της δυσοσμίας των κάδων».

 

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button