Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει με συμβολικές δράσεις την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Χιλιάδες τριαντάφυλλα θα προσφερθούν στις μητέρες σε διάφορα σημεία της πόλης

Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει με συμβολικές δράσεις την Παγκόσμια Ημέρα της ΜητέραςΟ Δήμος Πειραιά τιμώντας τον πολυδιάστατο ρόλο της μητέρας προχωρά αύριο, Σάββατο 7 Μαΐου και την Κυριακή 8 Μαΐου, στη διοργάνωση συμβολικών δράσεων στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.

Χιλιάδες τριαντάφυλλα θα προσφερθούν στις μανούλες και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες, ενώ αύριο Σάββατο θα φωτιστεί το Άγαλμα της Μητέρας, επί της Βασιλέως Γεωργίου.

Την Κυριακή, θα προσφερθούν στις μητέρες τριαντάφυλλα στον Σταυρό της Πειραϊκής (Α΄ Δημοτική Κοινότητα), στο Πασαλιμάνι (Β΄ Δημοτική Κοινότητα), στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στη Μαρίνα Ζέας, στο Μικρολίμανο (Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, στην πλατεία Γεννηματά (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) και στο πάρκο Δηλαβέρη (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα).

Κάρτα αγάπης από τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά!

Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει με συμβολικές δράσεις την Παγκόσμια Ημέρα της ΜητέραςΤα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, από τις 11:00 έως τις 13:00, θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν την κάρτα της επιλογής τους στο παιδικό εργαστήρι, να ψυχαγωγηθούν με ζωντανή μουσική και να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth.

Με ευαισθησία κοντά στα νοσοκομεία της πόλης μας

Επίσης, ο Δήμος Πειραιά σε μια γεμάτη ευαισθησία συμβολική δράση στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, στο «Τζάνειο» και στο «Μεταξά», θα προσφέρει τριαντάφυλλα στις γιατρούς, στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, καθώς και στις ασθενείς, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας.

Τριαντάφυλλα στις Ουκρανές μανούλες

Επιπλέον ο Δήμος Πειραιά θα προσφέρει τριαντάφυλλα και στις Ουκρανές μανούλες που φιλοξενεί στην πόλη μας.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button