Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στο Διεθνές Συνέδριο Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στο Διεθνές Συνέδριο Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη ΘεσσαλονίκηΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε χθες στο Διεθνές Συνέδριο Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης  «Οι Πόλεις του Μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης», το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S), με την υποστήριξη της Cisco, του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.

Ο κ. Μώραλης συμμετείχε στο πάνελ με θέμα: «Συνεργασία Έξυπνων Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης» μαζί με τον Δήµαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, την Δήµαρχο Σκοπίων κα Danela Arsovska, την Αντιδήμαρχο Διεθνών Υποθέσεων Τιράνων κα Anuela Ristani, την Αντιδήμαρχο Σαράγιεβο κα Anja Margetic και την Αντιδήμαρχο Πρίστινας κα Donjeta Sahatciu.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  τόνισε μεταξύ άλλων:
«Συμμετείχα χθες στη Θεσσαλονίκη σε συνέδριο που διοργάνωσε το Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων με την υποστήριξη της Cisco, του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, με θέμα: «Οι Πόλεις του Μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης». Είχα την ευκαιρία σε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον πάνελ να αναπτύξω περιεκτικά τις πολιτικές του Δήμου Πειραιά σε σχέση με τη μετατροπή του τα τελευταία χρόνια αλλά και στο μέλλον,  σε μια βιώσιμη «έξυπνη» πόλη αλλά και το πως θα μπορούσαν οι πόλεις μεταξύ τους να αναπτύξουν κοινές δράσεις στον τομέα αυτό. Τέλος, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα τον οποίο και ευχαριστώ για την άριστη φιλοξενία αλλά και τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button