Δελτία τύπου

Ο Δήμος Πειραιά υποστηρίζει τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακού- Σαχτάρ Ντόνετσκ για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Δήμος Πειραιά υποστηρίζει τον φιλικό αγώνα που διοργανώνει ο  Ολυμπιακός με  την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ, το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία φιλανθρωπικού σκοπού από τον Ολυμπιακό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των προσφύγων.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους και όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα  με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά υποστηρίζει τον φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνει ο Ολυμπιακός με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος  θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00, στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για τη στήριξη του Ουκρανικού λαού, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων. Καλούμε όλους να συμμετέχουν σε αυτήν τη σημαντική διοργάνωση κοινωνικού σκοπού,  στέλνοντας μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για ακόμα μια φορά, την αλληλεγγύη που τους διακρίνει».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button