Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης σε  ενημερωτική δράση του Οδοντιατρικού Συλλόγου της πόλης

Συμβολική φωταγώγηση στο Ρολόι στο Πασαλιμάνι για  την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης σε  ενημερωτική δράση του Οδοντιατρικού Συλλόγου της πόληςΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην ενημερωτική δράση του Οδοντιατρικού Συλλόγου της πόλης, η οποία πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κανάρη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα στοματικής υγείας.

Ο Δήμος Πειραιά φωταγώγησε το ίδιο βράδυ συμβολικά  το Ρολόι στο Πασαλιμάνι σε μπλε, κόκκινο και λευκό, τα χρώματα της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης σε  ενημερωτική δράση του Οδοντιατρικού Συλλόγου της πόληςΟ Δήμαρχος Πειραιά κ.  Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Με μια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στην πλατεία Κανάρη και τον συμβολικό φωτισμό του Ρολογιού, ο Δήμος Πειραιά και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς γιόρτασαν τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η στοματική υγεία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη γενική υγεία του ανθρώπου. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος της πόλης μας είναι πολύ δραστήριος σε κοινωνικά θέματα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του και να στηρίζουμε τέτοιου είδους δράσεις».

 

Ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Μιχάλης Αγρανιώτης, σε δήλωσή του, υπογράμμισε:

«Πραγματοποιήσαμε στην πλατεία Κανάρη μία μεγάλη  εθελοντική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας για να ενημερώσουμε τον κόσμο και να δώσουμε δώρα, καθώς  έχουμε μία μεγάλη παράδοση στον εθελοντισμό και στις κοινωνικές δράσεις. Ευχαριστούμε τον Δήμο Πειραιά για τη συνεργασία και  τη στήριξη που μας παρείχε, καθώς και όλο τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button