Δελτία τύπου

Δενδροφυτεύσεις επί της Γρηγορίου Λαμπράκη από τον Δήμο Πειραιά

Δενδροφυτεύσεις επί της Γρηγορίου Λαμπράκη από τον Δήμο ΠειραιάΟ Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου να υπάρξει περισσότερο πράσινο και να είναι καθαροί και περιποιημένοι οι κοινόχρηστοι χώροι στον Πειραιά.

Στο πλαίσιο αυτό, η υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου προχώρησε σήμερα σε δενδροφύτευσεις και εργασίες καλλωπισμού του πρασίνου μπροστά από το Γηροκομείο Πειραιά και τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη.


Δενδροφυτεύσεις επί της Γρηγορίου Λαμπράκη από τον Δήμο ΠειραιάΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Στόχος μας με τις δενδροφυτεύσεις και τις αναπλάσεις πρασίνου είναι να γίνουν οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας πιο ελκυστικοί, προσβάσιμοι, λειτουργικοί και αισθητικά καλύτεροι. Η δενδροφύτευση έξω από το Γηροκομείο Πειραιά και τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας ήταν αναγκαία, καθώς η Γρηγορίου Λαμπράκη  είναι μια κεντρική αρτηρία και η διαφορά είναι ήδη εμφανής. Η πόλη έχει ανάγκη από τέτοιες δράσεις, τις οποίες επιθυμούν και οι δημότες. Επιδίωξή μας είναι να φροντίζουμε τόσο για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου όσο και για την καλαισθησία τους».

 

 

Δενδροφυτεύσεις επί της Γρηγορίου Λαμπράκη από τον Δήμο ΠειραιάΗ Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, επεσήμανε :

«Η υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, προχώρησε σήμερα σε εργασίες καλλωπισμού και φύτευσης έξω από το Γηροκομείο Πειραιά τοποθετώντας επιπλέον δέντρα!
Επίσης, έγιναν δενδροφυτεύσεις έξω από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας. Συνεχίζουμε την οικολογική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας.  Κύριος σκοπός του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, εμένα ως Αντιδημάρχου και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου είναι να κάνουμε τον Πειραιά μας καλύτερο».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button