Δελτία τύπου

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την υπογραφή της σύμβασης ανακατασκευής  του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Με αφορμή την υπογραφή σύμβασης του έργου ανακατασκευής του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ», ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την υπογραφή της σύμβασης ανακατασκευής  του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ»«Η  ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ», ενός ιστορικού χώρου αθλητισμού που ξεκινά το επόμενο διάστημα, είναι μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την πόλη μας.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής, το οποίο θα αναβαθμίσει ριζικά το «Καπαγέρωφ», καθιστώντας το έναν εμβληματικό χώρο άθλησης, δίνοντας μια επιπλέον «ανάσα» στην πόλη στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και είναι σημαντικό να διαθέτει λειτουργικούς, ασφαλείς και σύγχρονους αθλητικούς χώρους.

 

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την υπογραφή της σύμβασης ανακατασκευής  του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ»Ως Δημοτική Αρχή έχουμε ανακατασκευάσει και εκσυγχρονίσει τα τελευταία 7 χρόνια όλες τις υπάρχουσες υποδομές και έχουμε δημιουργήσει νέους χώρους άθλησης, με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλητισμού στον Πειραιά.

Συγχαίρω τoν Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη,  την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, οι οποίοι επιτάχυναν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να πάρει «σάρκα και οστά» το μεγάλο αυτό έργο, το οποίο αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του Δήμου, των Πειραιωτών και των αθλητικών μας σωματείων».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button