Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Εκατοντάδες βιβλία  συγκέντρωσε για τα παιδιά του Πειραιά ο Δήμος και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Εκατοντάδες βιβλία  συγκέντρωσε για τα παιδιά του Πειραιά ο Δήμος και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων και  πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, προκειμένου να συγκεντρωθούν βιβλία, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Είναι χαρακτηριστικό πως στη δράση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο  Σάββατο, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, συγκεντρώθηκαν 102 κούτες βιβλία, τα οποία θα προσφερθούν στα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Διδακτική Αλληλεγγύη».

Στη δράση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η σύζυγός του κα Βάλια Κυριαζή – Μώραλη,  ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Νικήτας Κανάκης.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
Εκατοντάδες βιβλία  συγκέντρωσε για τα παιδιά του Πειραιά ο Δήμος και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»«Οι Πειραιώτες ανταποκρίθηκαν για ακόμα μια φορά στο κάλεσμά μας να συγκεντρώσουμε βιβλία για παιδιά που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. σε άλλη μια κοινωνική  δράση με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Έναν σημαντικό θεσμό, ο οποίος πρωτοστατεί  με κοινωνικές, περιβαλλοντολογικές  και άλλες  δράσεις.  Και με αυτή την πρωτοβουλία στέλνουμε ένα μήνυμα για τη σημασία της προσφοράς και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τα βιβλία τα οποία συγκεντρώθηκαν θα προσφέρουν  χαμόγελα στα παιδιά. Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. υλοποιεί όλα αυτά τα χρόνια δράσεις κοινωνικού σκοπού με θετικά αποτελέσματα. Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να είμαστε δίπλα σε κάθε Πειραιώτη, σε οτιδήποτε έχει ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι προσέφεραν βιβλία, στηρίζοντας  αυτή την κοινωνική δράση».

 

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, ανέφερε :
Εκατοντάδες βιβλία  συγκέντρωσε για τα παιδιά του Πειραιά ο Δήμος και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς μια ακόμη κοινωνική δράση σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ένας λόγος παραπάνω, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δράση αφορούσε σε ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και του προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη», παιδιά κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών του Πειραιά, τα «δικά μας» παιδιά! Συνεχίζουμε το έργο μας στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά με νέες καινοτόμες κοινωνικές δράσεις, έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και με την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Μώραλη».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button