Δελτία τύπου

Ο  Δήμος Πειραιά ανανεώνει τον εξοπλισμό στην καθαριότητα

Νέοι κάδοι απορριμμάτων  στο κέντρο και στις γειτονιές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων στις γειτονιές της πόλης από τον Δήμο Πειραιά, προκειμένου να ανανεωθεί ο εξοπλισμός των υπηρεσιών Καθαριότητας.

Ήδη τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, ενώ τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι άλλες 4 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά. Παράλληλα αντικαθίστανται και τα επικαθήμενα καλαθάκια σε εμπορικούς δρόμους και κεντρικά σημεία της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα προηγούμενα δύο χρόνια αντικαταστάθηκαν περισσότεροι από 2.000 παλαιοί μεταλλικοί κάδοι και τοποθετήθηκαν περισσότερα από τριακόσια επικαθήμενα καλαθάκια.

Στόχος είναι να υπάρξει ένα νέο δίκτυο από νέους κάδους απορριμμάτων σε όλη την πόλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

Ο  Δήμος Πειραιά ανανεώνει τον εξοπλισμό στην καθαριότητα«Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει προσπάθεια καθημερινά,προκειμένου να βελτιώνει  διαρκώς τις υπηρεσίες της στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Υλοποιούμε λοιπόν παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η  αντικατάσταση των παλαιών φθαρμένων  κάδων απορριμμάτων, έτσι ώστε να ανανεωθεί πλήρως ο εξοπλισμός της καθαριότητας. Η δράση αυτή εντάσσεται στον συνολικότερο σχεδιασμό καθαριότητας που πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση ο Δήμος Πειραιά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή για μια πιο καθαρή πόλη, προκειμένου να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των Πειραιωτών».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας ανέφερε, σε δήλωσή του:

Ο  Δήμος Πειραιά ανανεώνει τον εξοπλισμό στην καθαριότητα«Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και με όραμα τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας προς τους δημότες μας. Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητας στην πόλη μας είναι μια συνεχιζόμενη «μάχη», την οποία δίνουμε με συνέπεια και επιμονή. Η αντικατάσταση όλων των παλιών κάδων απορριμμάτων ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση η οποία σχεδιαζόταν το προηγούμενο  διάστημα και ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button