Δελτία τύπου

Πλήρης ανακατασκευή του δημοτικού κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»

Πλήρης ανακατασκευή του δημοτικού κολυμβητηρίου  «Ανδρέας Γαρύφαλλος»Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής στο δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στην παραλία Βοτσαλάκια.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», με παράλληλη τμηματική παράδοση του έργου, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι  αθλούμενοι.

 

 

 


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης
, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ένας ακόμη χώρος αθλητισμού της πόλης μας, το δημοτικό κολυμβητήριο  «Ανδρέας Γαρύφαλλος»,  ανακαινίζεται πλήρως, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.  Οι εργασίες, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ»,  θα ολοκληρωθούν δίχως να υπάρξει πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των αθλούμενων. Σταθερός μας στόχος είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου ο Πειραιάς να διαθέτει  σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές για να αθλούνται τα αθλητικά σωματεία,  οι δημότες και τα παιδιά της πόλης μας».

 

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά  κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, σε αυτούς τους καιρούς, να μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε τόσο μεγάλα και ουσιαστικά έργα, με την υποστήριξη του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σκοπός μας παραμένει πάντοτε η δημιουργία και η ανανέωση των αθλητικών μας δομών με κέντρο  τον πολίτη του Πειραιά».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button