Δελτία τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Ηλία Κλάππα

Τον νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά  Ηλία Κλάππα υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. 

Ο κ. Μώραλης ευχήθηκε στον κ. Κλάππα  καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και μια επιτυχή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  δήλωσε:
«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας, τον νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά  Ηλία Κλάππα. Είχαμε μια πρώτη εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο. Θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή και δημιουργική θητεία στον νέο Πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχαριστώ θερμά τον τέως Πρόεδρο Γιώργο Σταματογιάννη για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ευελπιστώ σε μια ακόμα πιο στενή συνεργασία με το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου σε μια σειρά ζητημάτων,   με επίκεντρο ασφαλώς το θέμα της δημιουργίας του νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Πειραιά. Ένα μεγάλο έργο για το οποίο ο Δήμος Πειραιά έχει αγωνιστεί, έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών και θα συνεχίσει να το πράττει. Η πόλη μας μπορεί  να αποκομίσει πολλά οφέλη από τη συνεργασία του Δήμου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε, όντας κοντά με έναν από τους ιστορικότερους και πλέον δραστήριους Συλλόγους της πόλης».

 

Ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Ηλίας Κλάππας, επεσήμανε:
«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά έχει διαχρονικά πολύ καλή σχέση με τον Δήμο Πειραιά για το καλό της πόλης και των κατοίκων της. Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να ανταποκριθώ στην ευγενική πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη και να συζητήσουμε για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Το κτηριακό πρόβλημα των Δικαστηρίων Πειραιά είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει και αφορά όλη την πόλη. Ο Δικηγορικός Σύλλογος θα συνδράμει με κάθε τρόπο σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία με τον Δήμο και τον Δήμαρχο προς όφελος όλης της πόλης».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button