Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Κόκκινη Νύχτα – Όλη η πόλη μια γιορτή!

Κόκκινη Νύχτα –  Όλη η πόλη μια γιορτή!Ο Πειραιάς «ντύνεται» στα κόκκινα και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων:  «Χριστούγεννα στον Πειραιά – Γιορτές στις Γειτονιές».

Στην «Κόκκινη Νύχτα», τα καταστήματα του Πειραιά θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, με πολλές ελκυστικές προσφορές και  ειδικές εκπτώσεις!

Από νωρίς το απόγευμα τους δρόμους του Πειραιά θα κατακλείσουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις στο Εμπορικό Κέντρο!

Κέφι και χαρά θα σκορπίσουν τα μουσικά και χορευτικά δρώμενα που θα εξελίσσονται σε δεκάδες σημεία του Πειραιά και θα πραγματοποιηθούν από το πρωί έως τις 10.30 μ.μ., στα ακόλουθα σημεία:

 

ΟΔΟΣ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΩΡΑ

 

Βασ. Γεωργίου & Αλκιβιάδου DJ 18:30 –22:30

 

Βασιλέως Γεωργίου & Πραξιτέλους BUBBLE SHOW 18:30

 

Μπουμπουλίνας & Καραϊσκου DJ 18:30 – 22:30

 

Σωτήρος & Kαραΐσκου Libro Coro 18:00

 

Σωτήρος & Αλκιβιάδου Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά 16:00

 

 

Προαύλιο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Θίασος των Ξωτικών 16:00 – 18:00

 

Προαύλιο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά 3D Mapping 18:00 – 22:00

 

Κολοκοτρώνη & Μπουμπουλίνας Ψάχνοντας τον Αι–Βασίλη 18:30 – 20:30

 

Πλατεία Κοραή Walk about (ξυλοπόδαρος,gentlemen bike, show με κορίνες) 16:00 – 18:00

 

Πεζόδρομος Δραγάτση Walk about

(ξυλοπόδαρος,gentlemen bike, show με κορίνες)

16:00 – 18:00

 

Πεζόδρομος Νικήτα Λαϊκή & Ρεμπέτικη μουσική 12:00 – 15:00

 

Τσαμαδού (πεζόδρομος Κολοκοτρώνη) Walk about

(ξυλοπόδαρος,gentlemen bike, show με κορίνες)

16:00 – 18:00

 

Τσαμαδού & Εθν. Αντιστάσεως DJ 18:30 – 22:30

 

Πεζόδρομος Παλαμηδίου Αγ. Σοφία DJ 18:30 – 22:30

 

Πεζόδρομος Αγίου Κωνσταντίνου Frozen Queen n Kings

face painting /

Ζωγραφίζουμε τα Χριστούγεννα ΙΕΚ ΑΛΦΑ

15:00 – 17:30

 

 

Εμπορικό κέντρο Κεράσματα

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

12:00 – 15:00

 

 

Οδός Πλάτωνος Street Party 19:00 – 22:30

 

Βασιλέως Γεωργίου & Νοταρά Street Party 18:30 – 22:30

 

Γούναρη & Λυκούργου Ξωτικά , ζεστό κρασί και παιδικά ροφήματα 18:30 – 22:20

 

Πλατεία Αλεξάνδρας –

«Χωριό των Ξωτικών»

Ξωτικά στον πάγο 17:00 -19:00

 

 

Μια «θρυλική» νότα θα προσδώσει στο γιορτινό event  η μασκότ  του Ολυμπιακού, η οποία θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά! Επιπλέον σπουδαστές των ΙΕΚ της πόλης θα προσφέρουν κεράσματα, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές!

Tο «τρένο της χαράς» θα κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης (απο τις 17:00) για να «σκορπίσει» το πνεύμα των Χριστουγέννων και σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε σε μια όμορφη, γιορτινή  διαδρομή!  Μέσα στο τρενάκι σας υποδέχεται μια τρελή-τρελή παρέα ξωτικών! Το τρένο των ξωτικών αφήνει το στίγμα του, τις καραμέλες του και τις χαρούμενες φωνές των ξωτικών στο εμπορικό κέντρο. Η επιβίβαση και η αποβίβαση του κόσμου επιτρέπεται σε όποια στάση επιθυμεί! (Κυκλική διαδρομή : Γρηγορίου Λαμπράκη, Πασαλιμάνι-Βασιλέως Γεωργίου στο ύψος του Αγ. Κωνσταντίνου-Βασιλέως Γεωργίου στο ύψος του πεζόδρομου Κολοκοτρώνη-Φίλωνος & Τσαμαδού-μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο- πάρκο 2ας Μεραρχίας- Πασαλιμάνι)

 

Παράλληλα, το Destination Piraeus, μέσα από τις σελίδες του στο facebook https://www.facebook.com/DestinationPiraeus και στο  Instagram https://www.instagram.com/destinationpiraeus/ διοργανώνει, στο πλαίσιο της Κόκκινης Νύχτας, έναν μεγάλο ανοιχτό διαγωνισμό,  με πλούσια δώρα!

Ειδικά για την «Κόκκινη Νύχτα» ο Πύργος του Πειραιά, θα παραμείνει φωτισμένος σε γιορτινό κόκκινο χρώμα, συμμετέχοντας στη γιορτή της πόλης.

Στόχος του Δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης είναι να μεταδώσει το μήνυμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης μας!

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, Διεύθυνση Επικοινωνίας – Destination Piraeus, ΟΠΑΝ, Β’Δημοτική Κοινότητα.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button