Δελτία τύπου

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα και του Κυβερνήτη του εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου της Βραζιλίας «NE BRASIL» στον Δήμο Πειραιά

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα και του Κυβερνήτη του εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου της Βραζιλίας  «NE BRASIL» στον Δήμο ΠειραιάΕθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο Πειραιά, πραγματοποίησε  o Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα κ. Roberto Abdalla και ο κυβερνήτης του βραζιλιάνικου εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου «NE BRASIL» που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, κ. Marcelo   Do Nascimento  Marcelino.

 

Τον Πρέσβη και τον Κυβερνήτη υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη.

 

Τον κ. Roberto Abdalla,   συνόδευσε η σύμβουλός του κα Lillian Cristina Burlamaqui  Duarte, ενώ τον κ. Marcelo Do Nascimento Marcelino συνόδευαν δύο αξιωματικοί του πλοίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης, ο  Πλωτάρχης ΠΝ,  Δημήτρης  Κωτσιόπουλος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και σύνδεσμος για την επίσκεψη.

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα και του Κυβερνήτη του εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου της Βραζιλίας  «NE BRASIL» στον Δήμο ΠειραιάΗ Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για τον Δήμο Πειραιά, η επίσκεψη της Βραζιλιάνικης αντιπροσωπείας στο δημαρχείο της πόλης μας, αμέσως μετά την άφιξή του «NE  BRAZIL» στο λιμάνι του Πειραιά. Η συζήτηση μας ήταν εξόχως ενδιαφέρουσα και αφορούσε θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τη ναυτιλία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τις σχέσεις των δύο χωρών. Τους ενημερώσαμε για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην πόλη μας, την στρατηγική της γαλάζιας ανάπτυξης, αλλά και τις κινήσεις για την εξωστρέφεια του Δήμου Πειραιά».

 

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα και του Κυβερνήτη του εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου της Βραζιλίας  «NE BRASIL» στον Δήμο ΠειραιάΕθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα και του Κυβερνήτη του εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου της Βραζιλίας  «NE BRASIL» στον Δήμο Πειραιά

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button