Δελτία τύπου

Εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια

Εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Φρεαττύδα και ΒοτσαλάκιαΣε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες καθαρισμού στις δύο παραλίες της πόλης μας,  Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια από τον Δήμο Πειραιά.

Συνεργεία από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου απομακρύνουν φερτά υλικά, τα οποία συσσωρεύτηκαν  στις δύο παραλίες εξαιτίας της κακοκαιρίας, ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, σημείωσε :

Εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια«Συνεχίζεται ο καθαρισμός των παραλιών του Δήμου Πειραιά από τα φερτά υλικά που προήλθαν από την κακοκαιρία. Πρόκειται για μια αναγκαία παρέμβαση, προκειμένου οι δύο παραλίες της πόλης μας να είναι στην  καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, προκειμένου οι παραλίες του Πειραιά να είναι καθαρές και λειτουργικές».

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και  Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, ανέφερε:

Εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια«Αυτήν την εβδομάδα επικεντρωνόμαστε στον καθαρισμό των δύο παραλιών μας, στις οποίες είχαμε μεγάλες ποσότητες φερτών υλικών τα οποία ξεβράστηκαν από τη θάλασσα. Οι παραλίες μας στο τέλος της εβδομάδας θα είναι και πάλι καθαρές».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button