Δελτία τύπου

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Θερμοπυλών και Ολύνθου στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου οι κοινόχρηστοι χώροι να είναι καθαροί και περιποιημένοι.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησαν με συντονισμένες ενέργειες στον  εξωραϊσμό της πλατείας Θερμοπυλών και Ολύνθου στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, όπου καθάρισαν όλους τους χώρους,  αποκατέστησαν τις φθορές, αφαίρεσαν γκράφιτι, έβαψαν την πλατεία, τοποθέτησαν νέα παγκάκια και καλαθάκια απορριμμάτων.

Στόχος της παρέμβασης αυτής είναι η αναβάθμιση της εικόνας και της λειτουργικότητας της πλατείας, στην οποία υπάρχει και παιδική χαρά για τα παιδιά της περιοχής.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει την προσπάθειά του για μια καθαρή πόλη, τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές.  Τα συνεργεία του Δήμου μας βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην πλατεία Θερμοπυλών και Ολύνθου, όπου προχώρησαν σε μια συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού. Κάθε περιοχή, κάθε γειτονιά έχει διαφορετικές ανάγκες και στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε και προγραμματίζουμε παρόμοιες επιχειρήσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης. Δυστυχώς και σε αυτή την πλατεία υπήρξαν βανδαλισμοί και καταστροφές. Πρόκειται για ένα λυπηρό φαινόμενο στο οποίο πρέπει να μπει οριστικό τέλος έτσι ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι παρεμβάσεις του Δήμου. Είναι σημαντικό λοιπόν να συμβάλλουν και οι πολίτες σε αυτή την προσπάθεια, προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε  με επιμονή να προσπαθούμε, προκειμένου η πόλη μας να είναι ακόμα πιο καθαρή».

 

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Θερμοπυλών και Ολύνθου στην Ε΄ Δημοτική ΚοινότηταΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, ανέφερε:

«Βρεθήκαμε στην πλατεία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Ολύνθου, όπου πραγματοποιήσαμε μια διευρυμένη παρέμβαση. Συνεχίζουμε τις εργασίες για τη βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη με την ίδια όρεξη και την ίδια επιμονή. Παρατηρούμε δυστυχώς ένα φαινόμενο βανδαλισμών και καταστροφών στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, στον οποίο απαντάμε με τις δικές μας παρεμβάσεις, αλλά θα θέλαμε και τη βοήθεια των πολιτών σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε».

 

Βίντεο από τις εργασίες: https://bit.ly/3kN7rtX

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Θερμοπυλών και Ολύνθου στην Ε΄ Δημοτική ΚοινότηταΕπιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Θερμοπυλών και Ολύνθου στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

 

 

 

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button