Δελτία τύπου

Νέα παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 στην απαλλαγή τελών για επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω της πανδημίας από τον Δήμο Πειραιά

Παράλληλα,  μειώνονται κατά  20% τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για την  Κυριακάτικη Αγορά

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις της πόλης μας που επλήγησαν εξαιτίας της πανδημίας, λαμβάνοντας μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα για τη διευκόλυνση των δημοτών που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η νέα παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021, για την υποβολή αιτημάτων απαλλαγής από τα αναλογούντα τέλη της χρήσεως  κοινοχρήστων χώρων των επιχειρήσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για την απαλλαγή τελών στο site  του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο:  www.piraeus.gov.gr, επιλέγοντας τη διαδρομή: «Είμαι Δημότης – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Ηλεκτρονικές Αιτήσεις – Είσοδος (κωδικοί taxis)».  

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων  στα τηλέφωνα:  213 2022202-3, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 13:30.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση εγκρίθηκε ομόφωνα η μείωση  κατά 20% στα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για την  Κυριακάτικη Αγορά για το  2021.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button