Δελτία τύπου

Η μαγεία του θερινού σινεμά ζωντανεύει στον Όρμο της Αφροδίτης στις «Ημέρες Θάλασσας 2021»

Η μαγεία του θερινού σινεμά ζωντανεύει στον Όρμο της Αφροδίτης στις «Ημέρες Θάλασσας 2021»Μια από τις ομορφότερες περιοχές του Πειραιά, ο Όρμος της Αφροδίτης στην Πειραϊκή, μετατρέπεται σε θερινό σινεμά για να προσφέρει μια μαγική κινηματογραφική εμπειρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, στις 4, 5 και 6 Ιουνίου.

Στα χιλιοτραγουδισμένα βράχια της Πειραϊκής σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σεζ λονγκ και μαξιλάρες αλλά και από πλωτά μέσα, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες από όλη την Αττική θα έχουν τη χαρά να περάσουν μοναδικές στιγμές, με ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Πριν τις προβολές, τους θεατές θα ψυχαγωγήσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.

Η ξεχωριστή αυτή δράση, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2021» από τον Δήμο Πειραιά,  το Destination Piraeus και την Α’ Δημοτική Κοινότητα, με την υποστήριξη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Άγιος Νικόλαος».

 

Οι ημέρες προβολής των ταινιών  είναι:

Παρασκευή 4 Ιουνίου :     “Καζαντζάκης”

Η προσωπογραφία του Γιάννη Σμαραγδή σκιαγραφεί τον μεγαλύτερο Έλληνα συγγραφέα μετά τον Όμηρο. Ένα έργο Θετικής Ενέργειας, Αγάπης, Πίστης και Αισιοδοξίας.

 

Σάββατο 5 Ιουνίου:   “Ευτυχία”

Η πολυβραβευμένη ταινία του Άγγελου Φραντζή για τη ζωή και το έργο της

μεγάλης στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

 

Κυριακή 6 Ιουνίου:   “Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο”

Η πολυαγαπημένη δραματική-κωμική ελληνική ταινία του 1957, σε παραγωγή Φίνος Φιλμ και σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου.

Ώρα προβολής ταινιών: 20:30

 

Η μαγεία του θερινού σινεμά ζωντανεύει στον Όρμο της Αφροδίτης στις «Ημέρες Θάλασσας 2021»Περιορισμένος αριθμών θέσεων. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 690 718 24 14 (Δευτ. – Σαβ. 12:00-15:00)

 

Οι ταινίες  προβάλλονται χωρίς διάλειμμα,  με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων αρχών, για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2021, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  imeresthalassas.gr/

 

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  facebook.com/ImeresThalassas και instagram.com/imeresthalassas με την επισήμανση  #imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

Η μαγεία του θερινού σινεμά ζωντανεύει στον Όρμο της Αφροδίτης στις «Ημέρες Θάλασσας 2021»

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button