Δελτία τύπου

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά γιορτάζουν διαδικτυακά την επέτειο των 200 χρόνων της Επανάστασης του 1821

Έναν ξεχωριστό διαδραστικό τρόπο επέλεξαν οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, να γιορτάσουν με τα παιδιά διαδικτυακά την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19.

Συγκεκριμένα, στο site του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο https://vrefdhmoupeiraia.blogspot.com έχει δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος χώρος, στον οποίο προβάλλονται και αναβιώνουν ήθη και έθιμα του 1821, καθώς και εργασίες των παιδιών, κατασκευές και πολλά άλλα στο πνεύμα της ένδοξης περιόδου.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών για τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τον ζήλο και την εργατικότητα που καθημερινά επιδεικνύουν, δημιουργώντας έναν όμορφο ιστότοπο με προτάσεις για τα παιδιά, καθώς και τον σύμβουλο του Δημάρχου, κ. Βασίλη Καραγιάννη για την πολύτιμη συμβολή του.

Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην «αγκαλιά» των Βρεφονηπιακών Σταθμών και πάνω από όλους ευχαριστώ τα παιδιά, που είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες που τιμούν την ιστορική επέτειο των 200 χρόνων από την ηρωική Επανάσταση του 1821 και την εθνική μας Παλιγγενεσία».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button