Δελτία τύπου

Rapid Test στους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον Δήμο Πειραιά

Rapid test ανίχνευσης του Covid-19 στους εργαζόμενους των  Βρεφονηπιακών Σταθμών θα διεξάγει από αύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 έως την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμος Πειραιά, στη Διεύθυνση των Βρεφονηπιακών Σταθμών (Μακράς Στοάς 15).

Τα τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19, πραγματοποιούνται από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, για δεύτερη φορά, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Πειραιά για την ασφάλεια των δημοτικών υπαλλήλων και την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:
«Διεξάγουμε επί τρείς ημέρες προληπτικά  test  για τον κορωνοϊό και στους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους και για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των παιδιών. Ο Δήμος Πειραιά τηρεί πλήρως όλες τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας και είναι πολύ σημαντικό οι εργαζόμενοι  του ευαίσθητου αυτού τομέα, αλλά και οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς να νιώθουν ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να διαφυλάξουμε, στο βαθμό του εφικτού,  το πολυτιμότερο αγαθό, την  υγεία».

 

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της, τόνισε:
«Για δεύτερη φορά, όλοι οι εργαζόμενοι στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα   υποβληθούν σε προληπτικό τεστ για τον κορωνοϊό  σε συνεργασία  με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας λειτουργούν κανονικά, ακολουθώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων αρχών. Προτεραιότητά μας είναι  η υγεία  όλου του προσωπικού και κυρίως των παιδιών, για να είμαστε και να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button