Δελτία τύπου

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών από τον Δήμο Πειραιά

Συνεχίζονται από τον Δήμο Πειραιά οι συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, με στόχο την καθαριότητα και την καλαισθησία τους, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησαν με συντονισμένες ενέργειες αυτές τις ημέρες, σε εξωραϊσμό στις πλατείες 34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας, καθώς και στην Αϊδινίου, όπου καθάρισαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν γκράφιτι, έβαψαν, αποκατέστησαν τις φθορές ενώ παράλληλα, εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Πρασίνου επιδιόρθωσαν τα παγκάκια στις πλατείες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραληςσε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Ο Δήμος Πειραιά εντατικοποιεί την προσπάθειά του για μια καθαρή πόλη, προχωρώντας σε συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού κοινόχρηστων χώρων της πόλης, όπως είναι η πλατεία στην 34ου Συντάγματος & Ευαγγελιστρίας και στην Αϊδινίου. Στόχος μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή και εξαιτίας της πανδημίας, είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Για τον λόγο αυτό, παρεμβαίνουμε σε πλατείες, πεζόδρομους και άλλα σημεία των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων για να είναι η πόλη μας όσο γίνεται πιο καθαρή, πιο όμορφη, πιο λειτουργική. Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεχιστούν, προκειμένου να είναι περιποιημένοι και καθαροί οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά, στο κέντρο και στις γειτονιές. Σε αυτή την προσπάθεια είναι σημαντικό να συμβάλλουν και οι πολίτες, προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους, έτσι ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών από τον Δήμο Πειραιά«Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού κοινόχρηστων χώρων και πλατειών. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκαν εκτεταμένες εργασίες στις πλατείες 34ου Συντάγματος & Ευαγγελιστρίας και Αϊδινίου. Οι δράσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις 120 συντονισμένες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2020 από τη Διεύθυνση Καθαριότητας σε διάφορα σημεία στο κέντρο και στις γειτονιές. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά με την ίδια δύναμη, ώστε να είναι καθαροί και ευπρεπισμένοι οι κοινόχρηστοι χώροι για τους πολίτες του Πειραιά».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, τόνισε: «Οι παρεμβάσεις στους κοινόχρηστους χώρους είναι σημαντικές, καθώς συμβάλλουν στο να είναι πιο καθαρός και περιποιημένος ο Πειραιάς. Καθημερινά η υπηρεσία Πρασίνου βρίσκεται σε διάφορα σημεία της πόλης και καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της πόλης».

Video: https://bit.ly/35HppHB

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών από τον Δήμο ΠειραιάΣυντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών από τον Δήμο Πειραιά

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών από τον Δήμο Πειραιά

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών από τον Δήμο Πειραιά

 

 

 

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button